Település:
Budapest, 1. kerület
Vörösboros eperleves
Üdítő levesek
40 dkg tisztított epret ½ liter jobb minőségű vörösborban puhára főzünk, majd áttörjük. Hozzáadunk2 dltejszínt, ízesítjük csipetnyi sóval és 5 dkg kristálycukorral, 3 cl konyakkal. Ezután egy poharas tejfölt elkeverünk 1 evőkanál liszttel és 1 tojássárgájával.
A levest a tűzre tesszük és lassan állandó keverés mellett adjuk hozzá a tejfelt. Egyszer átforraljuk. Tálaláskor babapiskótát tördelünk a csészékbe.
Hidegen és melegen egyaránt adhatjuk az asztalra.
Kiemelt ApróHirdetések
További kiemelt ApróHirdetések »
Weblapok webáruháza ajánló
További webáruházi ajánlatok »
SzínesVilága cikk ajánló
Helyi látnivalók
Helyi Programok / események
További helyi programok / események »