Település:
Jász-Nagykun-Szolnok megye, Szolnok


Sörárium


Interaktív sörmúzeum.

A Sörárium egy nagyszerű hely, baráti és családi összejövetelre. Egy interaktív sörmúzeum, sörfőzde és gasztropub egyben. A szolnoki városháza hűvös pincéjében található, Steampunk stlílusban kialakítva.  A sörtörténeti kiállításon megismerhetjük a sör történetét. Az eszköztörténeti kiállításon a sörgyártás és fogyasztás eszközeit tekinthetjük meg, az egyiptomi edényektől egészen a mai világ korsójáig. 

Interaktív élményekkel is gazdagodhatunk, egyedi fejlesztésű alkalmazások segítségével. Saját névre szóló söralátétet is készíthetünk, vagy készítthetünk időutazós selfit is a steampunk háterek előtt. A pince folyosóin plakátkiállítást tekinthetünk meg.

A kulisszák mögé való betekintés után, a múzeum saját italmérésében meg is kóstólhatjuk a helyben készült italokat. A söröző egyúttal panoptikum is, ahol a sörkedvelő hírességek életnagyságú másai mellet üldögélve fogyaszthatjuk italunkat.

Látványsörfőzde is található, itt készülnek a ház sajátfőzésű, kézműves sörkülönlegességei. Lehetőség van sörfőző tanfolyamon való részvételre és sörfőző versenyre is.

A gyermekekről sem felejtkeztek el. Egy külön szoba gondoskodik róla, hogy ők is jól érezzék magukat, miközben a szüleik a sörhöz kapcsolódó kalandozáson vesznek részt.

 

 

 

 

Weblapok webáruháza ajánló

További webáruházi ajánlatok »

 

SzínesVilága cikk ajánló

További magazin cikkek »

 

Helyi látnivalók

További helyi látnivalók »

 

Helyi Programok / események

További helyi programok / események »