Omlós Sajtos perec


Omlós sajtos perec

                                                                                                                                                            

Hozzávalók:

  • 40 dkg liszt

  • 1 csomag sütőpor

  • 1 teáskanál só

  • 25 dkg zsír

  • 40 dkg trappista sajt

  • 6 evőkanál tejföl

  • 5 darab tojás

 

                                                                                                                               

Elkészítése:

A liszt, sütőpor, só, margarin, tejföl és 2 darab tojást egy tálba beletesszük és összegyúrjuk.

Lisztezett gyúródeszkán kinyújtsuk 3-4 mm vastagságúra.

Perecformával kiszaggatjuk és sütőpapírral bélelt tepsibe tesszük.

Sütőt előmelegítjük. A pereceket a tojás sárgájával lekenjük, és rászórjuk a sajtot.

180 fokon 20-25 percig sütjük.

Jó Étvágyat Kívánok!

Tetszett a cikk?

 

 

SzínesVilága cikk ajánló

További magazin cikkek »

 

 

SzínesVilága cikk ajánló

További magazin cikkek »

 

Helyi látnivalók

További helyi látnivalók »

 

Helyi Programok / események

További helyi programok / események »