Ispanak


Ez a török spenót nagyon gyorsan elkészíthető. Darált hús helyett darált szójaterméket is lehet használni, és ebben az esetben vegetáriánusok is fogyaszthatják. 


Hozzávalók:

  • 1 kg friss spenót
  • 25 dkg mirelit darált hús, vagy szója
  • 10 dkg vaj, vagy pici olaj (én kókuszolajat használok)
  • 1 fej vöröshagyma
  • 1 marék rizs
  • tálaláshoz natúr joghurt
 
 

Elkészítése:

Az olvasztott zsiradékon megpirítjuk az apróra vágott hagymát. Rátesszük a húst, vagy a szóját, kicsit pirítjuk. Ezután jöhet a nyers, durvára darabolt spenót, egy marék rizs és egy kicsi víz. Megsózzuk, időnként megkeverve puhára főzzük.

Joghurttal leöntve tálaljuk.



Forrás:

Kép: fatmaskitchen.net

Tetszett a cikk?

 

Kiemelt ApróHirdetések

További kiemelt ApróHirdetések »

 

SzínesVilága cikk ajánló

További magazin cikkek »

 

 

SzínesVilága cikk ajánló

További magazin cikkek »

 

Helyi látnivalók

További helyi látnivalók »

 

Helyi Programok / események

További helyi programok / események »