Tavasz a kertekben

Tavasz a kertekben


Az idei tavaszi szezonban a fa válik a teraszok és erkélyek főszereplőjévé - jó okkal. Az időtlen fa bútor olyan tiszta és természetes külsőt kölcsönöz a külső tereknek, amelyet máshogyan lehetetlen elérni. 

Wooden garden set with table and 4 chairs on a wooden patio

 

A fa kerti szettek népszerűek meleg, természetes tónusaik miatt, valamint azért is, mert sokféleképpen kombinálhatók más anyagokkal. A fa ülőgarnitúra puha párnái kellemes kontrasztot alkotnak a kemény, sötét fa kerettel.

Wooden lounge set with lounge table, lounge sofa and 2 lounge chairs on a patio by the ocean


A fa kerti bútorok egyedi darabok, de ugyanakkor klasszikus, időtlen módon szépek is, így rattan és fém bútorokhoz is jól illenek.

Ha a vendégek hazaindultak a csodás ebéd vagy vacsora után és már nincs rájuk szükség, az összecsukható változata rendkivül praktikus, hisz  kis helyen elfér. 

Garden set with wooden garden table and 4 wooden garden chairs on a patio

 

Ha az extra ülőhelyek mellett tárolóhelyekre is szükséged van, a kettő tökéletes kombinációja a  tárolódoboz egy vastag, kényelmes ülőpárnával a tetején.

Garden storage box, a lantern and a planter on a wooden patio

A legtöbb fa bútorok eukaliptuszfából vagy tikfából készülnek. Ezek kemény, strapabíró faanyagok, amelyek természettől fogva magas olajtartalmuknak köszönhetően hatékonyan ellenállnak az elemeknek, a korhadásnak és rothadásnak - ezen kívül pedig kellemes vörösesbarna színük van, ami csodásan mutat a teraszon. Tapintásra simák és selymesek, így jól esik a belőlük készült napozóágyon elnyúlva szenderegni egy napos, meleg délutánon a verandán.

Wooden sun lounger on a sunny patio
 


A fa kerti bútor kezelést és ápolást igényel, ha még sok nyáron szeretnéd használni. Tanuld meg, hogyan gondoskodhatsz megfelelően fa bútoraidról, hogy elkerülhesd idő előtti megrepedezésüket vagy tönkremenetelüket.

Tetszett a cikk?

 

 

SzínesVilága cikk ajánló

További magazin cikkek »

 

 

SzínesVilága cikk ajánló

További magazin cikkek »

 

Helyi látnivalók

További helyi látnivalók »

 

Helyi Programok / események

További helyi programok / események »