Programok / Szabadtéri rendezvények

Település:
Tolna megye, Tolna

Kategória:
Szabadtéri rendezvények


Kikapcsolódási lehetőségek.


A FRIED KASTÉLYSZÁLLÓ RESORT PROGRAMLEHETŐSÉGEI: A Kastély gyönyörű franciaparkja, a szőlődombok és a Birtok lehetőséget biztosít rövid sétákra, ahol a gyermekeket játszótér és állatsimogató is várja. A gyermekek megetethetik kecskéinket, a bátrabbak akár meg is simogathatják őket.

Kedves leendő Vendégeink! A Kastély, Simontornya és a környék rengeteg programlehetőséget kínál Önöknek, amelyekből biztosan megtalálják az Önök számára legmegfelelőbbet. Számos pihentető wellness-lehetőség, gasztronómiai program, könnyű kikapcsolódás, kirándulás, túra és látnivaló közül válogathatnak, melyekről itt részletesebb információkat szeretnénk nyújtani az Önök számára, hogy megkönnyítsük a választásukat.

A FRIED KASTÉLYSZÁLLÓ RESORT PROGRAMLEHETŐSÉGEI:

A Kastély gyönyörű franciaparkja, a szőlődombok és a Birtok lehetőséget biztosít rövid sétákra, ahol a gyermekeket játszótér és állatsimogató is várja. A gyermekek megetethetik kecskéinket, a bátrabbak akár meg is simogathatják őket.

Beltéri és kültéri játékok színes tárháza várja az idelátogatókat, hogy a Birtok elhagyása nélkül is megfelelő szórakozást és kikapcsolódást tudjunk biztosítani Vendégeink részére. Ezekből szemezgetve: biliárd, asztalitenisz, asztali foci, darts, kártyák, társasjátékok, lengő teke, tollaslabda használatának lehetősége, íjászat, kerékpározás.

Vendégeink részére ingyenesen biztosítjuk a Wellness-Fitness Központ szolgáltatásainak korlátlan használatát nyitvatartási időben (8-20). A fedett fűtött úszómedence, a meleg vizes masszázs-pezsgőfürdő medence, a finn-, infra-, aroma szaunák, az élményzuhany, a gőzkamra, az aroma tepidárium és a légkondicionált fitness terem egész évben várja a vendégeket, tavasztól őszig pedig a kültéri medence, strandröplabda pálya és jacuzzi is bővíti a kört. Részletesebben tájékozódhatnak szolgáltatásainkról weboldalunk „Wellness & Beauty” menüpontja alatt.

Simontornya a Tolnai borvidékhez tartozik, 2011 óta pedig a Fried Kastély Pincészet egy nemzetközi borút állomása is. Saját borainkból készített nedűinket megkóstolhatják Vendégeink egy borkóstoló keretében, melyre saját borospincénkben kerül sor és amely során a borokat hordóból lopóvalkínáljuk. Gasztronómiai programjaink keretében a borkóstoló után vendégeink a Panoráma Borteraszon fogyaszthatják el a bográcsban vagy búbos kemencében készült ételeinket.

 

Szállodánk többféle gasztronómiai programot kínál, mint például a borvacsora, a borkóstolás, bográcsparti, búbos kemencés sütögetés. Ezekről a lehetőségeinkről a „Bor és Gasztronómia” menüponton tájékozódhatnak.


LÁTNIVALÓK ÉS PROGRAMLEHETŐSÉGEK SIMONTORNYÁN:

Vendégeink részt vehetnek az „Ismerd meg Simontornyát játékosan!” 1-2 órás túrán is, melynek keretében megtekinthetik a város nevezetességeit, látnivalóit, szépségeit és a „Simontornyai Várat” is. A kirándulás útvonaláról és részleteiről a recepción érdeklődhetnek.


TOVÁBBI PROGRAMLEHETŐSÉGEK A KÖRNYÉKEN:

 • Horgászat
 • Vadászat
 • Dégi kastély
 • Nagydorogi Kalap és Sipka Múzeum
 • Nagykarácsony
 • Kerékpártúra a környéken
 • Örspusztai tórendszer
 • Ozorai Pipó Vára
 • Tamási gyógyfürdő
 • Tamási vadaspark
 • Kisszékely
 • Nagyszékely
 • Kölesd
 • Dunaföldvár


 

 

 

Kiemelt ApróHirdetések

További kiemelt ApróHirdetések »

 

Weblapok webáruháza ajánló

További webáruházi ajánlatok »

 

SzínesVilága cikk ajánló

További magazin cikkek »

 

Helyi látnivalók

További helyi látnivalók »

 

Helyi Programok / események

További helyi programok / események »