A nyilas jegyű nő...

A nyilas jegyű nő...


10 dolog, amivel egy nyilas csillagjegyű nőt nagyon feldühíthetsz!

A Nyilas jegyében született személyek uralkodóak,mindig mozgásban vannak, tele vannak energiával, kíváncsiak és szeretik a kalandot, új dolgokat és új helyeket akarnak megismerni.

Ma szeretnénk megismertetni veletek néhány olyan dolgot, amit egy a Nyilas jegyében született nő nem tud elviselni.

1. Ha a Nyilas nő elhatározta, hogy utazni akar egy bizonyos helyre, akkor senki és semmi nem állíthatja meg. Akkor se próbáld őt meggyőzni, ha jót akarsz neki, mert rossz irányba fog megváltozni a véleménye rólad.

2. Az őszinteség nagyon fontos a számára, ha szeretnél jóban lenni vele.

3. Soha ne próbáld meg manipulálni őt, mert úgyis rögtön észreveszi és még a véleménye is rossz irányba változik meg rólad.

4. Néha makacs, de ezt el kell viselni, különben hamar továbbáll.

5. Ha más személyekre tud hárítani bizonyos felelősséget akkor megteszi, mert nem szereti, ha kötelezik egy dologra.

6. Amikor a Nyilas jegyében született nő ideges és rossz hangulatban van, akkor ne próbáld őt nyugtatni, várd meg ameddig lenyugszik mert, ha beleavatkozol a dolgába akkor csak még idegesebb lesz.

7. A Nyilas jegyében született nő nem szereti és nem egyezik azokkal a személyekkel, akiknek nincs humorérzékük vagy akik mindig szomorúak.

8. Ha valamit megígérsz a Nyilas nőnek és nem tartod be akkor számíts arra, hogy problémád és kellemetlenséged lesz vele.

9. A Nyilas jegyében született nőnek a pénz nem okoz örömöt. Számára is fontos a pénz a megélhetéshez, de nem egy materialista személy akinek csak az a célja, hogy pénze legyen.

10. A Nyilas jegyében született nő szerény ezért nem szereti azokat az embereket akik dicsérik magukat, az ilyen ember nincs mit keressen az ő környezetében.

Forrás:ketkes.hu

Kép forrása:pxhere.com

Tetszett a cikk?

 

Kiemelt ApróHirdetések

További kiemelt ApróHirdetések »

 

SzínesVilága cikk ajánló

További magazin cikkek »

 

 

SzínesVilága cikk ajánló

További magazin cikkek »

 

Helyi látnivalók

További helyi látnivalók »

 

Helyi Programok / események

További helyi programok / események »