Angyali nők-női Angyalok

Angyali nők-női Angyalok


Sokan, mi ezoterikusok új utakat döngetünk, és ennek része az ősi minőségek újjáélesztése, a felemelkedésünk útján.

Fontos, hogy a dimenzióváltáskor csak olyan tulajdonságok, minőségek legyenek jelen bennünk, és a minket körülvevő Világban, amelyek garantálják az emberiség jövöjét, és abban a mindent érintő jól létet!

Éppen ezért időnként szükséges, hogy részesei legyünk tisztitási folyamatoknak, és ezáltal  beavatást nyerjünk egy magasabb fokra.

/ a szerkesztő /

A NŐK FELEMELKEDÉSE,  ARANYKORI SZAKRÁLIS NŐIESSÉG KIVIRÁGZÁSA ÉS SZENT GRÁL KÓDOK INTEGRÁLÁSA

2020-as év a Hold uralma alatt álló esztendő, amely támogatja a női energiák felemelkedését és a női szakrális erők kibontakoztatását. A kettes szám a számmisztikában a befogadó női minőséget képviseli, a nulla a teljességet és az isteni princípiumot.

Ebben az évben a női lét, az anyaság és a belső érzelmi világ válik kiemelkedetten fontossá a számunkra. Az érzékeny női oldal megélése, megértése és fejlesztése kerül előtérbe. A lelki világunk és belső érzéki aspektusunk kibontakoztatására nyílik most lehetőség.

A Hold éve a mély lelki sebek és érzelmi fájdalmak átlényegítését és feloldását támogatja. Megnyitja a lelki síkok kapuját, hogy meggyógyítsuk a sebzett női oldalunkat, a női szívünk szakrális fénytereit és kioldhassuk a kollektív és öröklött ősgenerációs női mintákat.


0001211 sorel 1.png
Az Új Kor hajnalán a női nemnek vissza kell térnie az eredendő tiszta ősi alapokhoz, amelyek minden nőben benne rejlenek.  Az Istennői erőhöz való visszatalálás lehetővé teszi a szakrális női minőségek visszatérését, amelyek utat nyitnak a világunk átformálásához. A női princípium befogadó, életet adó és tápláló minősége teszi lehetővé, hogy az új energiák teret nyerhessenek az anyagban.

A női energiák kivirágzásának jelentős szerepe van a tudatváltásban, mivel az ötödik dimenziós szív tudatosság, a tiszta női princípium által tud kiteljesedni.

A Föld felemelkedésének isteni terve a istennői energiák visszatérésén keresztül tud kibontakozni. Ha a nők visszaszerzik erejüket és magukba fogadják a tiszta istennői energiát, akkor a szeretet, harmónia és egység újra teret nyer az emberi tudatosságban. Isten Anya megújító ereje által születhetünk újjá és emelkedhetünk a szeretetegység fényminőségébe.

A szent nőiesség visszatérésének legfontosabb feladata, hogy a női nem visszafoglalhassa méltó helyét a társteremtői folyamatokban.

A Szent Grál az Isteni Forrás energiájának kapuja, a nőkben rejlő istennői fénytér, amely befogadja a tiszta isteni energiát. A Szent Grál Kódok a női krisztusi energiák esszenciáját hordozzák és a krisztusi tudat női minőségének kibontakozását teszik lehetővé.

Ebben az időben Vénusz-Uránusz együttállása lesz a Halak csillagkép felfelé úszó Hal részénél a Cet feje fölött. Ezen csillagállás rendkívüli lehetőséget rejt magában, hogy a női minőség megtisztulhasson, felszabadulhasson és kiemelkedjen a mélységek birodalmából. Megújító és felszabadító energiákat közvetít számunkra és lehetővé teszi, hogy kitörjünk a régi béklyók fogságából.

Erre a napra az égi világ fénylényei egy új felszabadító és felemelő fényprogramot adtak át, a női minőség gyógyítására, a női őserő felszabadítására és a női krisztusi tudatosság kibontakozására.

/ Aysha / angyalforrás.net. /

Tetszett a cikk?

 

 

SzínesVilága cikk ajánló

További magazin cikkek »

 

 

SzínesVilága cikk ajánló

További magazin cikkek »

 

Helyi látnivalók

További helyi látnivalók »

 

Helyi Programok / események

További helyi programok / események »