Az élet igazságai

Az élet igazságai


Az Élet igazságai!

Egyedül lenni!!!

Minden reggel, és minden nap, mond ki bátran: Szeretlek! Szereted Önmagad, szeretsz másokat, szereted az Életed, mi sok reményt tartogat. Mennyit látsz, és mennyit érzel ebből a szívedben? Csak motoszkál ott benn valami, vagy érzed, ahogy ki akar robbanni? Érzed a harmóniát, és a csendet, mely a boldogsággal körül vesz? Ugye nem engeded, hogy elmúljon, hogy a szíved jéggé fagyjon? Ugye vigyázol arra a kis fényre, mely a szeretetet tartja még ébren? Hidd el, nem kell hozzá nagy erő, hogy a Szeretet ragyogó fényében megtaláld, a Boldogságot, mi benned rejlő. Te vagy a szépség, a Hit, mely, mint a csillagok, ragyognak a jégcsapon. Add a szeretet fényét, és melegét, s érezd, hogy az öröm, újra felpezsdít. Ragyogj hát, és légy Te a csoda, ki a fagyott tavon, suhan tova.

Legyen Béke a lelkedben, hogy a jég helyére, szeretet költözhessen a szívedbe. Ne érezd zordnak, búsnak, mogorvának a telet, mert a szeretet, mindent széppé tehet. Kívánom, gyönyörködj a télben, az arcodra hulló hópihékben! Életed legyen Boldog, s légy az, aki jégcsapot, csak az ereszről lelógva látott.

Egyszer jön valaki, aki miatt minden megváltozik majd. Aki begyógyítja a múlt sebeit, aki felszárítja a könnyeidet, aki megmutatja, milyen is igazán boldognak lenni. Egyszer jön valaki aki életed párja lehet. Egyszer jön valaki aki elfogad olyannak amilyen vagy testestül lelkestűl. Egyszer jön valaki aki számára Te leszel a fontos, mindig figyel rád, soha nem hazudik, nem felejti el, hogy mit mondtál, mit beszéltetek meg. És te nem fogsz bírni betelni vele, mert félsz hogy ő is elmegy. Nem fogsz megbízni benne, mert mindig attól félsz, hogy Ő is olyan mint a többi, szava hihetetlen, gonosz, megpróbál megint átverni, megalázni. Félsz, hogy megfogja magyarázni, hogy mindig mindenért TE voltál a hibás. De ő maradni fog, és szeretni fog. Olyan dolgokat fog neked adni, amit még senki soha. Ő nem fog megbántani, ő támogatni fog, melletted lesz mindig, és soha nem hagy el más Nő miatt, mert neki te leszel az Egyetlen.

Tetszett a cikk?

 

 

SzínesVilága cikk ajánló

További magazin cikkek »

 

 

SzínesVilága cikk ajánló

További magazin cikkek »

 

Helyi látnivalók

További helyi látnivalók »

 

Helyi Programok / események

További helyi programok / események »