Jennifer Lopez, akinek jól áll a házasság

Jennifer Lopez, akinek jól áll a házasság


JLO újra kimondja az IGENT a filmvásznon! "MARRY Me Movie" Valentin napon debütál, ami már jóval az első trailer megjelenése előtt lázban tartotta a fanokat. Tipikusan az a produkciő, amiből minél többet látsz, annál inkabb látni akarod. Az eredeti tervek szerint már idén jatszották volna a mozik, ezt a furcsa kis szerelmi történet, de -mint mindent- a vírus helyzet ezt is meghiúsította. Reméljük a hosszú várakozás meghozza gyümölcsét.

A rohamosan közeledő NAGY NAP  hivatalos dátumát is bejelentettek már, így az egész világ tűkön ülve várja, hogy újra láthassa Miss Lopezt  csodaszép menyasszonyi ruhában, de hogy addig se legyünk fehér ruhás és “kölcsön kéket viselő” reménytelenül romantikus karakterét, aki minden esetben megkapja az áhított boldog befejezést, templomi harangszót és a hőn áhított férjet és szerelmet. Az életben sem túl szerencsés szerelmi előélettel ismert Jennifer —3x elvált, 5x eljegyzett— úgy tűnik végre (vissza talált) az igaz szerelembez, miután a (volt) baseball játékos Alex Rodriguezzel véget ért tökéletesnek tűnő, bár JLO-hoz képest rekord hosszúságú eljegyzése, a legendás énekes-színésznő nem szomorkodott túl sokáig és jóképű —frissen elvált— színész exe Ben Affleck társaságában vigasztalódott. Ki ne emlékezne 2003-as Hollywoodi álompárra, akik a Jenny From The Blockkal robbantak be ah emberek tudatába??  #Bennifer igy hívtak a párost, —és ma is így tesznek a magukat #JLovers -nek hívott Jennifer támogató rajongói tábor. 


Jennifer Lopez téged is meghívott, a Valentin Napra tervezett “premier” esküvőjére. A váratlan hosszúsagu (covid helyzet miatt elhalasztott) két év várakozás könnyűvé teszi a gyerekek alku képességet.  A moziko keresztül, újra beköltözik otthonunkba menyasszonyi ruhába bújt időtlen szépséggel megáldott JLO, — aki saját bevallása szerint reménytelenül és örökké hon k és keresni fogja az igazit, aki úgy gondol hogy csak Ben oldalán lehetséges. A szerelem mámoros, boldogra erőltetett mosolyával és hatalams  tánc mozdulataival és gyönyörű stadionokat betdlito hanggal nyomta végig, fáradhatatlanul. 


Kicsit több, mint két éves várakozás után —a cél előtt toporogva egyre türelmetlenebb rajongói táborok —a napok fogyásaval és elteltével erősíti  a türelmetlen és bosszantó várakozási időt. Ezert összegyűjtöttük 10 felejthetetlen romantikus vígjátékot, Jennifer Lopez főszereplésével, melyeket érdemes újra (és újra megint) meg nézned, még a nagy “V Nap” előtt ha már tűkön ülsz hogy lásd Jennifert gyönyörű földig erő menyasszonyi ruhában. 


A Visszaszámlálás megkezdődött! Már  “csak”… kevesebb  mint Kèt Hónapot kell várni, a nagy Valentin napi #JLovers találkozóra a mozikban, világszerte. 2022, februárban veszi kezdetét a mesebeli szerelmi történet melynek szereplői Kat Valdez (Jennifer Lopez) szupersztár aki épp zenei turnéján koncertezik világszerte csalfa pasijával, a jóképű és híres énekessel, Bastiannal (Maluma). A koncertje közepén szerzett tudomást kedvese árulásáról. A fájdalmas megcsalas érzést elszenvedő Kat több ezer ember előtt hirtelen ötlettől vezérelve hozzá megy egy ismeretlen átlag férfihez (Owen Wilson), akit csak találomra szúrt ki a hatalmas tömegben.  A MARRY ME a (HOZZÁM JÖSSZ) címet viselő zenés, romantikus, vígjáték világ premierje meg romantikusabbá teszi ezt a hihetetlen sztorit. Te is izgatott vagy már miatta??? Én kijelenthetem, hogy még sosem vártam ilyen nagyon a szerelmesek hivatalos világnapját!!! 

Jennifer a jövőben sem áll le az esküvőket érintő filmek forgatásával. Jövőre bemutatásra kerülő, új netflix filmje ‘Shootgun Wedding’ címmel lesz elérhető JLO-val, és Josh Duhamellel a főszerepben. A nyárra tervezett produkciót az idén forgatták Dominikai Köztársaság csodálatos kis szigeten, melyet a film egész stábja csak “paradicsomként” jellemzett. A munkálatokról előszeretettel osztottak meg információkat, melyekből tudjuk…

Tervezett magyarországi premier: 2022. Június 30.

Rendező: Jason Moore

Szereplők: Jennifer Lopez, Josh Duhamel, Lenny Kránitz, Jennifer Coolidge  

Előzetes Tartalom: Miután néhány bűnöző tönkreteszi az eskövőjüket,(J.L. és J. D. Karakteri) a mentőakció során a friss házaspár ismét rájön, miért is szerettek egymásba egykor.

A Tökéletes hang és a Lánytesók rendezője, Jason Moore ismét egy fergeteges romantikus vígjátékot hozott el, amelyben ráadásul akcióban sincs hiányt. A főbb szerepekben Jennifer Lopez, Josh Duhamel, Jennifer Coolidge, Sônia Braga, Cheech Marin, Steve Coulter és Callie Hernandez láthatóak.

A film 2022. júniusában érkezik a hazai mozikba a Vertical jóvoltából.


Ki melyiket várja jobban?


 

Tetszett a cikk?

 

 

SzínesVilága cikk ajánló

További magazin cikkek »

 

 

SzínesVilága cikk ajánló

A dehidratáltság (kiszáradás) jelei – Nem beteg vagy, csak szomjas
Egészség, Megelőzés
A gyerekek és a serdülők több mint 25%-a egyáltalán nem fogyaszt elég vizet a napi folyadékbevitelük részekén ...
9 TERMÉSZETES VÉRNYOMÁSEMELŐ TIPP
Egészség, Megelőzés
AZ ALÁBBI TERMÉSZETES MÓDSZEREK MELLETT HOSSZÚ TÁVON EGY KIVIZSGÁLÁST IS ÉRDEMES BEIKTATNI.
Szocialista divatbemutatók a magyar ruhagyárak fénykorában: a munkáslányok helyét vették át a manökenek
Nagyvilág, Itthon történt
A ’60-as és ’70-es években fénykorukat élték a magyar ruhagyárak, akik a kor híres manökenjein is bemutattá ...
Uszodában, strandon szerzett betegségek...
Egészség, Egészség hírek
Az uszoda, a strand, a vízi vidámpark, a wellness központ vagy a pezsgő­fürdő nemcsak felfrissülést, kikapcsol ...
20 beauty trend, ami uralni fogja a 2020-as évet
Nagyvilág, Érdekességek
20 beauty trend, ami uralni fogja a 2020-as évet
Üdvözlet Tengelicről
Utazás, Élmények, beszámolók
1907-ig Kistengelicz volt a hivatalos neve
Az ideges gorilla
Nagyvilág, Érdekességek
Frászt hozta a látogatókra a védőüveget betörő gorilla Az amerikai Nebraskában található omahai állatkert ...
MIRE VAN IDŐ?
Történetek, Emberi történetek
AZ IDŐNK ÉS A SZERETETÜNK MIRE ELÉG?
Emlékszel még az erdõ àllatainak doktorára?
Kedvencek, Kedvenc humor
Dr. Bubó emlékezetes mondásai: -“Ne terjessz el egy ragályt csak azért, hogy legyen mit megfékezned!" -”Áll ...

További magazin cikkek »

 

Helyi látnivalók

További helyi látnivalók »

 

Helyi Programok / események

További helyi programok / események »