Körömintàk 2020-ban

Körömintàk 2020-ban


Érdekel, hogy milyen köröm minták hódítanak 2020-ban? Ebben a cikkben összegyűjtöttük nektek az idei év legtrendibb körömszíneit és formáit!

Vége az ünnepeknek, új év és ezzel új korszak nyílik. Ideje lassan felkészülni a legújabb trendekre, hiszen érkezik a tavasz, vele együtt a színek. A nappalok végre egyre hosszabbak, az éjszakák rövidebbek. Egy olyan igazi köröm fanatikusnak, mint te vagy, sosem lehet elég korán képbe kerülnie a legújabb divattal. Itt most megtalálod őket, és reméljük, az új kedvencedet is. Bár még tart a zimankó, a köröm mintákban megint felbukkannak a harsány és élénk színek, a kristályok, hogy igazán ragyogó megjelenést biztosítsanak, valamint a pár évvel ezelőtti virágminta legújabb megfelelője. Ha kíváncsi vagy, mi is az idén, akkor olvasd el a cikkünket és díszítsd körmeidet a legújabb trendeknek megfelelően!

SZIVÁRVÁNY KÖRMÖK

Emlékszel, amikor tinikorodban a lázadás egyik eszköze volt, hogy minden körmödet más színűre festetted? Ha neked is megvolt ez a korszak, akkor ismerős lehet a most következő, igazán megdöbbentő divat. Nyáron, főleg a Pride idején szivárvány színű haj és smink lepte el a közösségi médiát, szivárvány kitűző, feliratok, hasthtagek és apró kiegészítőként a szivárvány körmök is megjelentek, mint szintén a támogató kampány kifejező eszköze. Ez azonban nem várt eredményhez vezetett, hiszen 2020-ban ez erősebben meg fog jelenni a köröm mintákban. Bármilyen színt hordhatsz bármilyennel, így minden körmöd egyedülálló lesz! Ehhez nincs szükség professzionális tudásra és mégis divatos lehetsz vele. Ha kissé túlzásnak érzed a harsány színek használatát, akkor próbáld ki a hasonló árnyalatok kombinálását. Válassz ki egy neked tetsző színt, például nude színt, és ennek 3-4 árnyalatát. Ezzel a megoldással visszafogottabb maradsz, de mégis követed a trendeket. Akár ugyanannak a két színnek a matt, púder, csillogó vagy metál verzióját is váltogathatod, a hatás garantált. Ne feledd, a rövid körmök visszaköszönnek idén a kifutón, így bátran használd saját körmeiden is! Ha világos színeket választasz, optikailag hosszabbnak is fognak tűnni, úgyhogy elő a színekkel!

ÖSSZEFÜGGŐ MINTÁT KIADÓ KÖRMÖK

Egyre vagányabb dolog, és 2020-ra végre bekerül a mindennapokba, hogy egy nagyobb mintát részletekben mutatsz meg. Legyen szó akár ujjtetoválásról, akár a köröm mintáról, igazán egyedi lehetsz, ha a minta részleteit külön-külön körmeidre veszed fel, és csak akkor adják ki a teljes képet, ha összezárod az ujjaidat. Mintha egy puzzlet raknál ki, olyan élményt ad! A legszebben úgy mutat, ha nude körmeiden fekete alakot festesz, de az is, mint minden más idén, bármilyen színkombinációval működik. Feltűnésre vágysz? Akkor nude körmeiden metál színnel fess alakokat! Csak vigyázz, a tükröződése és szemet kápráztatása nehogy apróbb baleseteket okozzon!

FRANCIA KÖRÖM MINTÁK – KICSIT MÁSKÉPP

Előző cikkünkben már megmutattuk, hogy tarolni fog a francia, legyen szó hosszú vagy rövid, természetes körmökről, most megmutatjuk, miben is lesz ez más, mint a 90-es évekbeli testvére. Idén nem csak az számít francia manikűrnek, ami halvány/púderrózsaszínben kezdődik a körömágynál és fehérben végződik – érjük ezt akár egy éles határral, akár ombre segítségével. A rózsaszín remek kiindulási pont, de a körmünk vége bármilyen színű lehet – fekete, zöld, bordó, vagy, hogy kombináljunk több divatot is, mindegyik más! Ékesítsük kövekkel, díszekkel, hogy még feltűnőbb legyen. Ez utóbbi akár interjú helyzetben is megállja a helyét hiszen letisztult, elegáns, nem túl feltűnő, de mégis odavonzza a tekintetet

ÁLLATI KÖRÖM MINTÁK

Kylie Jenner mint mindenben, ebben is előttünk jár! Ő már 2019-ben is tudta, hogy az állatminták nem csak az öltözködésben, de körmök terén is újra előtérbe kerülnek. Legyen szó kígyóbőr, párduc, zebra vagy ocelot mintáról, mindegyik az év slágere lesz. Nude színekben, francia manikűrben, szivárvány színekben is használhatod, hidd el – nincs olyan, hogy túl sok.

CHROME KÖRMÖK

Óóó igen, a chrome színek. Mennyire szeretjük a fémet! A csillogását, a kifinomultságát... nem véletlenül használják a kifutókon, ruhák anyagában, kiegészítőként, hiszen a fémes csillogást semmi sem pótolhatja vagy múlhatja felül. És ha már köröm minták... milyen minta nem tud megjelenni ezeken a csodákon a ráeső fény hatására? Egyszerű de nagyszerű, ígéretes divat és hidd el, szemet kápráztató!

ÉJSZAKAI ÉGBOLT

Az éjszakai égbolt megjelenítése, télen még hópelyhekkel, havas erdővel, nyáron már naplementével vagy csillagokkal. Gyönyörű és természetes. De kérlek számolj azzal, hogy ehhez szakértőre, profi kezekre van szükséged. Ezt érdemes hosszabb időre betervezni, persze a szakértőtől függ, de garantált, hogy nem lesz meg fél óra alatt, de minden percet megér! Leginkább hosszú körmökön néz ki jól, de ne riasszon el, ha te a rövidebb körmök kedvelője vagy. Igazi művészet megalkotni egy ilyen festményt! Kár, hogy pár hét után le kell szedni....

PILLANGÓ KÖRÖM MINTÁK

Emlékszel még a pár évvel ezelőtti virágminta imádatra? Jött és tarolt, mindenhol az jelent meg, hajban, kiegészítőként, ruhákon, anyagokon, dekorációban, a lakberendezésben és persze a körmökön is. Ha vissza szeretnénk találni a természetbe, akkor ezzel a pillangós köröm mintával érjük el a leggyorsabban! Lehet flitteres, glitteres, matt, fekete körvonalas, színes, csillogó vagy púderszínű, a lényeg, hogy a pillangó jelenjen meg rajta. Ez a fenséges állat mindenhova eljut a világon, szabad és gondtalan, felelősség nélküli, mindenki rajong érte és mindenkit elkápráztat – akár csak te ilyen körmökkel! És persze, ott is megteheted, hogy a két szárnyát két külön körmödre kéred, és csak egymás mellett adják ki az alakját...

Tetszett a cikk?

 

Kiemelt ApróHirdetések

További kiemelt ApróHirdetések »

 

SzínesVilága cikk ajánló

További magazin cikkek »

 

 

Weblapok webáruháza ajánló

További webáruházi ajánlatok »

 

 

SzínesVilága cikk ajánló

További magazin cikkek »

 

Helyi látnivalók

További helyi látnivalók »

 

Helyi Programok / események

További helyi programok / események »