Merész menyasszonyok

Merész menyasszonyok


Egyedi és vicces esküvői ruhák

 

 
 

 

 

Amikor a szerelem a levegőben van, az esküvők a díszlet részét képezik. És a nagy napon egy dolog mindennél jobban kiemelkedik: nyilvánvalóan a ruha! Hagyományosan fehér és elegáns, a tipikus menyasszony az osztályra és az ízlésre törekszik. De mindig van kivétel a szabály alól, és ezeket a ruhákat önmagukban is érdemes megnézni!

A mókás menyasszonyok a dizájnt a következő szintre emelik, egyes alkotások az abszurdumban mozognak. A modern lányok nem ismerik az esküvői ruha alapjait? Manapság egyesek igennel vitatkoznának. 

Ettől függetlenül szórakoztató nézni ezeket a ruhákat! Sárga, narancssárga, soha nem látott textúrák a kifutón – ma már semmi sem sápadt. Itt vannak a jók, a rosszak és a csúnyák!

Olvasson tovább, és döntse el, hogy ezek a merész menyasszonyok józanul és teljesen józanul mondtak-e igent a ruhára!

 

 

Elakad a lélegzetem

 

Ha lehetséges túlélni ezt a sok rózsaszínt, egy ember próbára teszi a határokat. Kedvese fodroiba fulladva nem mutatkozik rajta a pánik külső jele. De ahogy a szakértők mondják, ez már önmagában is veszély jele lehet. Valaki nézze meg a vőlegényt, és gyorsan!

 

 
 
 

 

Talán a menyasszony felkeltheti az orvosok figyelmét azzal a szikrázó pálcával. Szemet gyönyörködtető, és itt az ideje, hogy kiaknázza az erejét. Ha túléli, sok minden szerepel a menetrendben: Bippity boppity boo, ideje kijelenteni, hogy igen!

 

 

Cupcake Cutie

 

Elkészült a vacsora, és itt az ideje a desszertnek: általában egy nagy, gyönyörű esküvői torta a fő attrakció a recepción. A tipikusan toronyként rétegzett v anilla évtizedek óta a leggyakoribb íz.  Néhány pár azonban még a csokoládé trendek fellendülése mellett is szeretne kitűnni. Miért nem áll be?

 

 
 
 
 

Finom, tápláló, íme az új kisasszony! A cupcakes-sorok interaktívvá teszik ezt a ruhát. De a gardróbban ma nem lesz meghibásodás: Ahogy jönnek a vendégek és vesznek egy darabot, előkerül a rejtett csipke. Szerencsére volt egy kis tervezés a második szakaszra!

 

 

Egy toll menyasszonyai

 

Ha a pávákról van szó, az anyatermészet szebbé tette a fiúkat, mint a lányokat. A borsók a fészekben bújnak meg, míg a faj hímje kapkodni kezd. Legtöbbször szeretik a figyelmet. De ma a legdekadensabb madarat verték meg. És lehet, hogy megkopasztották!

 

 
 
 

 

Szomorú, hogy sok páva meztelen, de ez a ruha biztosan kiemelkedik a nyájból. Egy tervező csak annyit tud kezdeni a fehér színnel: Hattyúk, vigyázzatok, ez egy trend kezdete lehet!

 

amerikai nő

 

Egy híres forradalmár katona egyszer azt mondta: „Csak azt sajnálom, hogy csak egy életet kell elveszítenem a hazámért.” Ma ez a menyasszony csak azt sajnálja, hogy egy zászlót viselhet az esküvőjén! A hazafi mindig pirosat, fehéret és kéket visel. Miért nem a nagy napon is?

 

 
 
 

 

Az amerikai zászlónak tulajdonképpen sok szabálya és hagyománya van a használatával kapcsolatban. Normál formájában soha nem érintheti a talajt. A zászlónak nem szabad bepiszkolódnia vagy elszakadnia. De ma már minden fogadás eldőlt: most ruha van, és hamarosan kezdődik az esküvői DJ!

 

 

Bár az a fátyol

 

Az esküvői megfigyelők legtöbbször a ruhatervezésről suttognak. De ezen az eseményen még sok mindent el lehet mondani a fejfedőről. Mi történik ezzel a stílussal, menyasszony? A vendégek kezdenek pletykálni egy rossz hajnapról!

 

 
 
 

 

Először is van egy belső kalap. Közelről nézve a rétegek közé rejtve kikandikál. Ez egy téli esküvő? Úgy tűnik, senki más nem öltözött fagyosra. De ami még zavaróbb, az alján egy nagyon furcsa sellő design található. Hogyan fogja táncolni az éjszakát? Csoda, hogy lát, vagy jár!

 

 

Méz nem Nem

 

A Big "Mama" June egy teljesen új szintre emelte a trashyt ezzel az egyedülálló kialakítással. Lehet, hogy a nap folyamán nem volt pénze, de a szemeteszsákok nem alkalmasak arra, hogy tévésztárként eleganciát közvetítsenek! 

 

 
 

 

A világ figyelt, de ő ezeket a fodrokat választotta a csokorból. Szívesen, akár! Kreatív, de teljesen hiányzik a kortárs  stílus, ez a tökéletes Mama June ruha. És a kontraszt: a Little Honey Boo Boo sokkal kellemesebb színösszeállítást választott, rózsaszín és narancssárga színben. Fotó, megváltva!

 

Szuper piruló menyasszony

 

Még ha csak egy napra is, a legtöbb hölgy valami szerényt választ a nagy szertartásra. Történelmileg a ruháknak sokkal nagyobb volt a lefedettsége, mint a mostani népszerű stílusoknak. De itt a dolgok gyorsan valóságos rejtélyré válnak: ki ez a nő, mindezen rétegek alatt?

 

 
 
 

 

Egyes hagyományok szerint a férfi nem láthatja a menyasszonyát a szerződés aláírása előtt. Kockázatos befektetésnek tűnik, de milliók teszik meg!  Egy ilyen fátyollal könnyen történhetnek meglepetések. Ez a pár örökre megtalálja az igaz szerelmet? Csak az idő dönti el, a nagy leleplezés után!

 

 

Csinos rózsaszínben

 

Csillogó, csillogó, pompás. Barbie ezt mondta volna, ha igazi stylist lenne. De ő nem! Ez a valódi nő egyértelműen a Matteltől merített ihletet, de nehéz azt mondani, hogy ez elég komoly az alkalomhoz. A házasság nem csupa móka és játék, még egy álomházban sem!

 

 
 
 

 

A valódi babafigura férjhez megy, de a hagyomány szerint a vőlegény nem láthatja a menyasszony ruháját az esküvő előtt. Ő mit fog erről gondolni? A fodrok, a korona és a cipők csak a kezdetet jelentik, ezt követi a csillogó gallér és az ujjatlan kesztyűk. Kicsit passzoló, finoman szólva is!

 

 
 

Tiszta és Átlagos

 

Valamikor a társadalomnak nem volt folyóvize. Akkoriban az emberek csak különleges alkalmakkor fürödtek. Az esküvők egyértelműen ezek közé tartoztak, de mi lesz itt?

 

 
 

 

Közelebbről megnézve kemény, műanyag utánzatú habok láthatók. Kihagyhatatlanok! Szóval mi a helyzet? Ez a menyasszony megpróbálja kifejezni, milyen pezsgő a személyisége? Talán ez egy nyilatkozat darab! Bármi legyen is a helyzet, úgy tűnik, senki sem mondta el neki, hogy ez mennyire átlátható. Ez most hamisság, ha más nem.

 

 

Kifutópálya, fuss el

 

Akár hiszi, akár nem, a puskás esküvők legálisak voltak. Régi kifejezéssel: eltörted, megvetted! Úgy tűnik, ez a nő elhatározta, hogy végigmegy a folyosón, babával a kezében. A szeme mindent elárul : A nagy nap elől nem lehet megúszni, apa!

 

 
 

 

Senki sem csodálkozik azon, hogy egy menyasszony miért akarhatja, hogy gyermeke jelen legyen a szertartáson. De sok a suttogás egy másik kérdésről. A madármegfigyelők aggódnak kedvenc tollas barátaik miatt: Hány hattyú és flamingó vett részt ebben a tervben? Jaj, azt mondják!

 

 

Fekete hattyú

 

Előbb-utóbb eljön az ideje, hogy megcsókoljuk a menyasszonyt. Ma ezt könnyebb mondani, mint megtenni! Ennek a dizájnnak az ereje félelmetes, a hozzáillő csokorral. Mr. Right egyelőre nem húzza a fejét: Hogyan fog ez a mosolygós vőlegény hozzáállni a kihíváshoz?

 

 
 

 

Egy kis kecsességgel és sok kiegyensúlyozottsággal, az biztos. De ha közben elesik, bőven van párna előtted! A terv: Miután elkötelezte magát, a smooch-ra fog támaszkodni. Sok szerencsét, mert megszólalnak az esküvői harangok!

 

Virágos lányok

 

A vendégszeretet miatt gondold át! Első pillantásra ez a fotóalbum-memória zavaró lehet. De nem lehet figyelmen kívül hagyni, hogy ezekben a dupla ruhákban van egy közös vonás, közvetlenül az elején varrva. Persze, a couture mindig élményszerű. De ezek a tervek kifejezetten orvosiak!

 

 
 

 

Persze, a testpozitivitás felkapott a trend. Az internet tele van áruval az ötlet népszerűsítésére, és a dolgok gyakran nagyon kreatívak. De miért az anatómiai ruhák, és miért egy esküvő? Oly sok kérdés, oly kevés válasz. De kétségtelenül rengeteg pillantás!

 

Levegőben sétálni

 

Ma minden a léggömbökről szól: nagyok, kicsik, itty bitty is! Ha közelebbről megnézzük a ruhát, a csodálói egy bonyolult műanyaghálót látnak mész- és erdőzöld színben. Ez egy eredeti koncepció, a legtöbben elismerik. De minek javítani azt, ami nem ment tönkre?

 

 
 

 

Lehet, hogy a fehér csipke nem megfelelő ennek a párnak. A bohócoknak is szükségük van szerelemre! Talán a legtöbbször félelmetesnek tartják őket. De mindenki számára van valaki, és a piruló menyasszony ma egyedi alkotást fog viselni. Minden jelenlévő léggömb állat féltékeny!

 

 

Teljesen rongyos

 

Rongyokba öltözve, a nagy napra? Ez nem olyan megjegyzés, amelyet bármelyik menyasszony hallani szeretne. De ezúttal ez elkerülhetetlen! Az ötletet magában foglaló menyasszonyi ruha esetén a menyasszonynak trükköznie kell az ujjában. De ujjatlan. mi folyik itt?

 

 
 

 

Talán ez a leendő feleség egy jelenlegi újrahasznosító. Vannak, akik annyira szenvedélyesen védik a környezetet! Az aktivista lányok állandóan nyilatkozni akarnak, de különösen akkor, amikor mindenki a ruhára összpontosít. A célt itt elértük, kétségtelenül!

 

Blue Blood Blooper

 

Az esküvői ruhák néha kifejezetten veszélyesek lehetnek! Egy menyasszony számára a ruha menete a legtrükkösebb rész. És ha királyi esküvőről van szó, ez a rész nem alkuképes. Egy hosszú, varázslatos hercegnői ruha lesz a történelemkönyvekbe, akár tetszik, akár nem!

 

 
 

 

Fátyolba söpörve az olvasók továbbra is pontosan kitalálhatják, hogy ki rejtőzik a csipke alatt. Természetesen Diana! A piros katonai ruhás férfi Károly herceg, mellette . Ellentétben néhány őrült stílussal manapság, mindkettő teljesen időtlennek tűnik!

 

 

Lírai szerelmesek

 

Első pillantásra úgy tűnik, hogy ez Beyonce és Jay-Z a titkos szertartásukon 2008-ban. Végül is arról számoltak be, hogy volt egy meghitt meglepetés eseményük, nagyon kevés vendéggel! Tényleg ez az elveszett felvétel?

 
 

 

Nem, kiderült, hogy az irányelv akkoriban egyértelmű volt: telefonálni tilos! Jóval azelőtt, hogy a hírességek rendezvényeiken nem voltak szabályok a közösségi médiában, Bey és Jay a Blackberry betiltásával megelőzték a görbét. Ráadásul ez a ruha undorító! Nem kizárt, hogy a stylist ezt az esküvői témát választotta! Gratulálok, kettősök.

 

 

Vedd a fedezéket

 

Minden lánynak volt már ilyen tapasztalata valamikor. Mindig szomorú látni egy divatos terméket, de vegye észre, hogy nem fog jól illeszkedni. A legtöbb ilyenkor feladja. De ez a nő eltökélt szándéka volt, hogy az utolsó darabot is megfelelővé tegye. Sikerült neki?

 

 
 

 

Néhányan igent mondanának, mivel nem sért meg semmilyen rendeletet. Annak ellenére, hogy a szélen táncol, technikailag le van fedve! De a törvény szelleme és a törvény betűje két különböző dolog. És itt két dolog sérti a szellemet!

 

Férjhez ment

Már csak hat hónap van hátra, és hamarosan egy különleges esküvői nap következik! Az egykori felnőtt sztár, Mia Khalifa előzetesekkel ugratja a rajongóit, bár még semmi sincs kőbe vésve. Ahogy bevásárol, a választék valószínűleg elsöprő. Minden fashionista tudja, hogy a küzdelem valódi!

 
 
 

Függetlenül attól, hogy a luxus pufferrel megy, a legizgalmasabb az eljegyzés: Mia boldognak tűnik Robert Sandberg svéd séffel, és ez kölcsönös! A férfi, akit az interneten ismert meg, élete szerelme lett, ahogy ő szereti fogalmazni. Gratulálunk, Mia K!

 

Macska fantázia

 

Vedd feleségül, miau, magyarázta. Oké, valaki beleegyezett. Nem világos, hogy tudta-e, hogy ez az üzlet része! Hello Kitty egy olyan karakter, amelyet a legtöbb lány élvezett valamikor. De ez általában csak egy fázis!

 
 

 

Ismét teljesen tilos a menyasszonyt a ruhájában látni, mielőtt elindulna a folyosón. Senki sem szereti elrontani a meglepetést, és úgy tűnik, a hagyomány követi ezt az elképzelést. Remélhetőleg mostanra már jól ismeri az emberét: ha egyáltalán kutya ember, akkor nehéz döntése lesz!

 

Buborékbaj

 

Ah igen, a menyasszonyi pia. A pezsgő remek móka!  Mindenki tudja, hogy az ivás az esküvő nagy része. Vannak, akik még csak inni is megjelennek, bár lehet, hogy ezt nem ismerik be egyértelműen. Tudva ezt a vendégekről, az egyik menyasszony úgy döntött, hogy nagyon személyesen öleli fel ezt a részt. Népszerű, még ma is?

 

 
 

 

Számos oka van annak, hogy interaktív Lehet, hogy vadizájnt válasszon: Talán csak személyes koccintást szeretne készíteni minden egyes barátjával. Aranyos ötlet, sokan egyetértenének vele!

 

A Varázs Királyság

 

Csinos rózsaszínben, egyesek szerint ez a ruha egy Disney-hercegnővel próbál versenyezni. Belle, Jasmine, Aurora – vigyázz. Egy új lány van a városban, aki előbb férjhez megy, mint bármelyikőtök!

 

 
 

 

Igen, a normál határon túl élénk. Ez lehet-pettyes  kristályok minden rossz helyen . De ha közelebbről megnézzük, kiderül, hogy valóban elégedett a választásával! Lehet, hogy a buzi és a csillogás az ő dolga, és ez még nem illegális. Egy teljesen új világ? Esetleg trend?

 

 

Úgy illik, mint egy orvosi kesztyű

 

A latex rajongói számára ez az esküvői ruha nem olyan húzós. De a nagyközönség számára? Abszolút bűnöző, a divatrendőrség előírásai szerint. Ideje hívni a 911-et, és gyorsan!

 

 
 

 

Abban az esetben, ha a dolgok egészségtelenné válnak, vagy egyszerűen unalmassá válnak, ez a ruha készen áll a rendetlenségre. Tökéletes választás orvosok, nővérek és házmesterek számára egyaránt. Bárki, aki értékeli a jó akadályt, tényleg. A vendégek fecseghetnek, de valamilyen szinten értékelni fogják ezt az egészségügyi döntést. Csírás világ van odakint, és nem lesz tisztább!

 

 

Dribbling On Up

 

Most ez a 76ers hűséges! Egy nagyon különleges nő kell ahhoz, hogy a csapata színeiben férjhez menjen, és hivatalosan is megtalálták. Ennek a menyasszonynak a logója közvetlenül a ruhája elején volt! A vőlegénye is rajongó?

 

 

Remélhetőleg igen, vagy ez a ruha elég zavaró lesz! Az ehhez hasonló megdöbbentő elhivatottságnak azonban sok önbizalmat kell adnia a vőlegénynek. Ha ez a sportnéző hajlandó idáig elmenni egy újra és újra változó névsorért, sok türelme van. Úgy hangzik, mint egy harci slam dunk nyerő receptje!

 

 

Tenger alatt

 

A fodroknak lehetnek rossz pillanatai, de ez nem tartozik közéjük. Úgy készült, mint a parton törő hullámok habja, mindenki egyetért abban, hogy ez egy fantasztikus koncepció ruha!

 
 

 

A mezítláb kellemes tapintású, fényképezési célokra. De ha az esküvő valóban nem a homokban vagy a tengerben zajlik, a cipő kötelező! Vagy azok? Sokan azt a következtetést vonhatják le, hogy a menyasszony korábban sellő volt – és lehet, hogy most is az, ki tudja?

 

Ez viszi a tortát

 

Néhány menyasszony nem bírja kivárni az esküvői fogadalmat, és rögtön a desszerthez szeretne jutni. A legtöbben persze ellenállnak. De itt úgy tűnik , sikerült egy finom kompromisszumot találni!

 

 
 

 

Ha túlméretezett ruhát viselsz, amely a padlóhoz ragaszt, nem táncol, de hatékony módja annak, hogy megedd a saját ruhádat. Konkrétan ha nem tudsz elmenni sehova, akkor kénytelen leszel a ruhából kibújni. De tényleg ez a legrosszabb, ami a nagy napon történhet? Végig a vajkrémről szólt, bébi

 

Pooch Party

 

A divat ízlését nehéz meghatározni, és az állati etika is eltérő. A közönség valószínűleg megoszlik ebben a kérdésben.  De a folyosó mindkét oldalán sokan állatkínzásnak fogják hívni ezeket a ruhákat!

 

 
 

 

Először is mi történik azzal a szkunk parókával? A kutyák öltöztetése társadalmi bûnnek számít, hacsak nem stílusos. Ezek az apró esküvői ruhák javítják szőrös életüket? Tényleg összeházasodnak? Kutyus doo doo az egész, mondjuk. Bolyhos bohózat!

 

Midnight Madness

 

Ehhez nem kell sem elem, sem vezeték, ez egy sötétben világító menyasszonyi ruha! Miért nem jutott eddig senkinek eszébe ez az ötlet? Végül is minden menyasszony szeretne ragyogni.

 

 
 

 

A szó szerinti ragyogás azonban korábban soha nem tűnt opciónak!  Most, hogy ez az ötlet bekerült az internetes világba, biztosan lesz néhány másoló. De ki panaszkodik valójában? A világ talán jobb hely lenne, ha mindenki a sötétben való tervezésre összpontosítana. Világbéke, tegyünk egy próbát!

 

Minden jel hiányzik

 

Úgy tűnik, hogy ez a ruha a tervezőstúdióban rejlik benne. Couture lehetett volna, ha jól csinálták! Egy másik valóságban talán ez történt. De ma már világos, hogy a szerelés soha nem történt meg, és a varrónő megőrült!

 

 
 

 

Ha nincsenek meghatározott vonalak vagy kontúrok, ez a ruha teljes káoszát jelenti. Sajnos semmi sem váltja meg a ruhadarabot! A rózsa selyemmel való kontrasztjának koncepciója kudarcot vallott, mivel a vállakól elvonja a szemet. Összességében: nulla csillag. Dishrag megjelölés, tényleg!

 

Virágáruslány

 

Emma Myles az Orange is the New Black sorozatzáróját követő héten ment férjhez, egy epikus méretű randevúzási finálé. Darcy Cadman vőlegénye volt a szépsége öt évig, és úgy döntöttek, hogy abban a városban házasodnak össze, ahol találkoztak. A Brooklyn Grange Rooftop Farmon a Navy Pierben tartott ceremónia minden volt, amit remélt?

 

 
 
 

 

A színésznő elmagyarázta: "Volt napraforgónk, méheink, pillangóink, őrült naplemente, és a legszebb kilátás a városra. Még mindig nem hiszem el, hogy ez a hely létezik a városban." És a jelenethez illő ruha, úgy tűnik! Őrült couture, igen, kérem.

 

Glamour Me Not

 

Bármelyik lány, aki arról álmodott, hogy lesétál a vörös szőnyegen, megnézheti ezt a ruhát. És akkor egy gyors pillantás! Az egyik tervező megpróbálta ötvözni a hollywoodi premier és az esküvő koncepcióját, de nem fog díjat nyerni.

 

 
 

 

Ami a ruha undorító jellegén kívül a legproblémásabbnak tűnik, az a sok esküvőn elterjedt alkohol. Ha az emberek túl részegek lesznek, akkor a szó szoros értelmében mindenfelé sétáló vendégeket találhat! Nem lehet így eltölteni élete legromantikusabb napját, ugye? Le ezzel a dizájnnal, mielõtt a dolgok túlságosan felpörögnek.

 

Jobb félni, mint megijedni

 

Ennek a menyasszonynak legalább van valami egyedi mondanivalója, és úgy tűnik, ez a tervezett terhességekkel kapcsolatos üzenet. Manapság nagyon kevesen próbálják kombinálni a közegészségügyet, a szexet és a menyegzőt. Ez véletlenül egy vadászpuska esküvőhöz kapcsolódik?

 

 
 

 

Esetleg. De az is lehet, hogy a menyasszony hihetetlenül megfontolt a bulikon! Valljuk be, az emberek rengeteget követnek el saját hibáikat az esküvői fogadásokon a színfalak mögött . Az összes megfelelő kellék rendelkezésre bocsátása senkinek sem árt! Ne kérdezd már, miért, emberek. A kérdés az, hogy miért ne?

 

 

Ruhákba fulladás

 

A menyasszony ezen az eseményen az amerikai szabványok szerint nagyon elegánsnak tűnik. A kísérete azonban egy másik történet. Mi újság a sok szösszenettel? És miért ilyen rózsaszín? Ahány kérdés, annyi koszorúslány.

 

 
 

 

Az esküvői fotók célja, hogy emlékezetesek legyenek, de a legtöbben nem ezt gondolják az albumról. Ennyi pofi mellett ezek a résztvevők alig fértek bele a felvételbe. És a szegény virágos lányok, fodrosan elnyelve! Sértetlenül megmenekülnek? Hölgyeim, pislogjanak háromszor segítségért! Az esküvő folytatódik, ha valóban így van.

 

 
 

Táncolni a sötétben

 

Talán a házaspár tudta, hogy a helyszín rosszul lesz megvilágítva egy áramszünet esetén. Vagy talán a lassú tánc tervezett trükkje volt, hogy meglepje a vendégeket. Akárhogy is, ez a ruha világít! 

 

 
 

 

Talán a tervezett after-party egy óriási rave. Mivel az összes bulizó most már nagykorú, valószínűleg legalább néhányan döntöttek a fogadalmak értékéről. A stabilitásnak megvannak a maga jó oldalai, még azok számára is, akik hozzászoktak a klubozáshoz. És az esküvőnek nem kell olyan rossznak lennie! Végül is ez egy ünneplés.

 

Égesd el! Égesd el Tűzzel!

 

Nem is találtam szavakat ennek a ruhának a leírására, de hátulról perzselőnek tűnik. Bár ebben a cikkben a legtöbb ruha racsnis, ettől elállt a lélegzetem minden lehetséges rossz módon.

 

 
 

 

Talán azt tervezi, hogy az esküvő után felgyújtja, és bemutatja nekünk.

 

Fogadalmak Kilátással

 

Azt mondják, a szerelem szárnyakat ad. Azt is mondják, hogy a Red Bull szárnyakat ad. De ebben az esetben a menyasszonyi ruha a forrása azoknak a tollaknak! Mi a csuda folyik itt, sivatagi menyasszony?

 

 
 
 

 

Néhányan megcsodálhatják ezt a művészi ruhát egy bronzos modellen, de vajon tényleg működik a való világban? Biztosan nem teszi lehetővé a repülést. És mint sok couture, ez sem mindig hízelget az átlagembereknek. Talán a legjobb a világ madármegfigyelőinek fenntartani. Igen, ez még mindig igazi hobbi!

 

 
 

Amit látsz, nem azt kapod

 

Miért? Hogy megbizonyosodjon arról, hogy a cipő színéhez passzol? A varrónőnek az utolsó pillanatban fogyott ki az anyaga, és a menyasszony nem tehetett semmit?

 

 
 
 

 

Ez egy tisztelgés a menyasszony karaktere előtt, amely drámai változáson megy keresztül az eskütétel után? Sajnos nincs képünk a férjről, amikor meglátja.

 

Nézz a szemembe

 

Mindenhol tüskék, de túl rövidek, ez nem a legklasszikusabb kialakítás. De ezúttal nem a menyasszonyi ruha jelenti a legnagyobb problémát. Aggasztóbb, hogy a menyasszony fajtája nem egyértelmű!

 

 
 

 

Nincs fegyver sem. És ezért nincs ujjatlan! A vendégek egyszerűen megijednek. A szem, miért oh miért? Talán végre megérkeztek az idegenek. Ha ez a helyzet, akkor ideje megszokni az új optikai normákat. Egy, kettő, három óriási szem. Most már minden az asztalon van, emberek!

 

Boo Peep

 

Nos... Ehhez a képhez nem nagyon lehet mit mondani azon kívül, hogy a nő feleségül veszi a juhait.

 

 
 
 

 

Valószínűleg annyira szereti, hogy levágta a haja egy részét, hogy közelebb érezze magát az esküvőjük különleges napján. Nem tudom, mennyire örül a férj annak, hogy tudja, hogy átvette a párját a ruháért.

 

Jó illatok

 

Át kell adnom ennek, mert van egy jó érzéke ahhoz, hogy az esküvő olyan édes illatú legyen, mint a jövőbeli házassága.

 

 
 

 

Az összes ruha közül ez közel áll egy jófajta furcsasághoz.

 

Esküvői harangok, Batman-szagok

 

Egy ruha, mint egy karácsonyi bokor, falala-lala-lala-la-la. Itt a szezon! Mi ez, és miért van kiállítva?

 

 
 

 

Ez a szerencsés menyasszony jól felkészült egy sötétedés témához vagy egy tényleges természeti katasztrófához . Nincs szükség feszültségre, ha Ön egy öngeneráló fénygömb! A kérdés az, hogy hol lehet megvásárolni ezt az egyedi ruhát azok számára, akik most ihletet kaptak? ACE hardver? Home Depot? Megér egy próbát ennyi fényességért, hölgyeim!

 

Második számú rejtés

 

Neked adok egy második számú rejtést. Ennek a nőnek az arckifejezése kényelmetlenséget mutat.

 


 

 

Lehet, hogy gázproblémája van, és egy hatalmas ruhát kellett használnia, hogy elfedje a bűzt, mielőtt a férje elmenekült. Hogy fog beférni az a ruha az ajtón?

 

 

Ki/mi vagy?

 

Nagyon sajnálom azt a szegény férjet, aki az oltárnál találkozik ezzel a ruhával. Nem tudom, milyen mitikus lényeket vernek össze itt.

 

 

 

 

Felismertem egy egyszarvút, egy griffet, egy Minotauruszt és talán még egy sárkányt is. Tudom, mi hiányzik – a leendő feleség, aki azt hitte, hogy ez egy öltözködési parti, nem pedig az esküvője.

 

Citromot adok neked

 

Ismered a mondást... ha az élet citromot ad, készíts limonádét. Pontosan ezt mondtam volna a férjének.

 

 
 
 

 

Csinálj mindent úgy, mintha valami olyasmi lenne, amire ránézhetnél. Csak csukd be a szemed.

 

 

Többfeladatos

 

Bár okos lehet, ha sok kéz és csáp mindent elintéz az esküvőn, ez a ruha egyszerűen undorító.

 

 
 
 

 

Én sem vagyok nagy polip rajongó.

 

 

Egyenesen a Broadwayről

 

A Broadway jelmezek fantasztikusak. A nők, akik ezeket viselik, táncolnak, ugrálnak, ugrálnak, ugrálnak és énekelnek, inspirálóak. De ez egy kicsit túlzásba viszi. Ne feledje, ez a nászéjszakája.

 

 
 
 

 

Lesz éneklés, lesz tánc és sok öröm és nevetés. Ettől még nem lesz kabaré.

 

 
 

Ramen Noodle Brain

 

Bár nem világos, hogy a ruha Ramen Noodle-csomagolásból készült-e, azt mondhatjuk, hogy ennek a nőnek az agya minden tészta és hasonló cuccra van bekötve.

 

 
 
 

 

Tetszik az ötlet, hogy az esküvőjét nyilatkozattétel helyeként használja, de nem erre gondoltam.

 

 

Küzdenek

 

Általában az esküvőn a menyasszony az arcára és a gyönyörű sminkre is szeretne figyelmet fordítani. De ez a ruha elveszi azt, aki a menyasszony arcát nézi.

 

 
 

 

Mármint az egész ruhát egy óriási arc foglalja el! Talán a művészet kifejezésének szánták, de nekem úgy tűnik, ez inkább egy művészeti galériához tartozik, mint a menyasszonyhoz!

 

 

Party Favoors

 

Nos, úgy tűnik, hogy az esküvőt férfiaknak tervezték, és minél több lufit durrognak, az kihozza a buli kedvét: egy félmeztelen, gyönyörű menyasszony.

 

 
 

 

Vagy ebben az esetben a léggömbök pukkanása zseniális módja lehet a sógorok feldúlásának, amíg azok sikoltozva el nem szaladnak az iszonyatos zajtól. Másrészt az összes léggömb felpattanása szórakoztató módszernek tűnik a házasság kiteljesítésére

 

Robo menyasszony

 

Mintha ez a menyasszony a nagyon távoli jövőbe utazott volna a robotstílusú metálruhában. Nem vagyok benne biztos, hogy a futurisztikus dizájnnal és a szűk csípővel akár ruhának is nevezhetj

 
 

 

Ne is kezdjünk bele abba a fátyolba, ami nagyon emlékeztet egy apácára!

 

Artsy

 

Ennek a menyasszonynak is át kell adnom, ő igazán művészi megjelenést kölcsönöz Picassóval való házasságának.

 
 

 

Szeretem a kettős célt, a menyasszonyi ruhát hálóinggel kombinálva.

 

Statikus

 

Ezt a ruhát csak statikus elektromossággal való feltöltést követően szabad viselni.

 

 
 

 

Csak reméljük, hogy a zsinórok nem akadnak be a ventilátorba vagy az autó ajtajába.

 

Legyen egy csésze

 

Igen, láttunk már hasonlót, de a technológia fejlődik. Egy jó ötlet kidolgozásra és továbbfejlesztésre kerül, mint ez az „igyál egy italt” ruha.

 

 
 

 

Nem tudjuk, mi van a vőlegényen, de hé... soha nem volt a legfontosabb fél az esküvőn.

 

Bújj erdő, bújj el!

 

Amikor a párod úgy próbálja lemaradni a nagy napról, hogy "vadászni megy a fiúkkal", és elfelejt visszamenni... ez az, amire szüksége van.

 

 
 

 

Most pedig kérje meg a papot, hogy üljön fel a saját terepjárójára, és... irány az erdő!

 

Origami

 

Biztosak vagyunk benne, hogy ez a ruha nem papírból van, de a hajtogatási témája elbűvölő.

 

 
 

 

Az emberek nem tudják abbahagyni a lábaid nézegetését, ha megtalálják...

 

Piros (mint a jövőd!)

 

Egy vőlegénynek, aki az esküvő napján ezt a ruhát látja, felébredhet a harc vagy menekülés ösztöne.

 
 

 

Tehát ha ezt az erős vöröset tervezi viselni, próbálja meg a vőlegényét is rávenni valamire.

 

Lelkiismerettel házas

 

Miért költenél ezreket egy esküvői ruhára, ha a legboldogabb napodat kombinálhatod a hiteddel?

 

 
 

 

Szerezd meg ezt az újrahasznosított esküvői ruhát, amely kólásdobozokból készült. Valójában megszabadulhat tőle, amikor elhagyja a templomot.

 

Egy Szivárvány Része

 

Hiszünk abban, hogy a szivárvány minden színét képviselni kell egy házasságon, de a padlizsán elég közel áll hozzá.

 
 

 

Ez a ruha úgy néz ki, mintha nem tudnád eldönteni, hogy rózsaszínt vagy lilát szeretn

 

Forró indiai vörös

 

Erősen hiszünk az interkulturális házasságban (szerintünk).

 
 

 

Így hát ezt a testes ruhát keleti stílusban megtervezve egészen az oltár felé fordulhat a fej (keleti, mint a bolygó környékén, és nem az USA-ban).

 

 

Emberi torta

 

Emlékszel azokra a baba alakú tortákra, amelyeket édes 16. születésnapodra.

 
 

 

Ez a ruha minden bizonnyal nosztalgikus utalás lehet mindazoknak a nőknek, akik az esküvői álmuk részeként elakadtak ezzel a tortával.

 

 

Tavasz ősz

 

Ezúttal a természetet nézzük meg, és azt, hogy hogyan kapcsolódik az emberhez a különleges napon. Hogy vagytok és a növények? Jól állsz ezzel a vegyes szezonális esküvői ruhával?

 

 
 
 

 

Reméljük, hogy a jegyesed nem úgy tesz, mint a fa, és elmegy.

 

Az állvány

 

Mindenki meg fogja nézni a ruháját, és azt, hogy hogyan ül a testén. Ez a nő úgy döntött, hogy az esküvője napján senkinek nem fog hiányozni az arca és a mellei.

 

 
 

 

Az eredmény pont az ellenkezőjét eredményezi. Tényleg nem tudja levenni a szemét arról az állványburkolatról.

 

 

Lengek a csillárból

 

Ha ez a menyasszony mega Sia rajongó, akkor a ruha okos ötlet a színházi esküvői világban. Tekintsd úgy, mint egy tisztelgést a klasszikus "Csillár" előtt.

 

 
 
 

 

Ha nem, akkor ő egy furcsa menyasszonyi karakter. A kalapot viszont szeretem, tényleg van mondása. NEM!

 

 

Micsoda Kutyus!

 

Nem vagyok benne biztos, hogy a mellette lévő lény az övé-e, vagy az ihletője.

 

 
 
 

 

Most már olyan nyitott vagyok, mint a következő személy, és bár nem vagyok teljesen biztos benne, hogy valóban ruha-e, amit visel, az állat valóban ellopja a show-t. Lehet, hogy valójában ez a férj?

Tetszett a cikk?

 

 

SzínesVilága cikk ajánló

További magazin cikkek »

 

 

SzínesVilága cikk ajánló

További magazin cikkek »

 

Helyi látnivalók

További helyi látnivalók »

 

Helyi Programok / események

További helyi programok / események »