Milyen frizurát válasszunk 50 felett?

Milyen frizurát válasszunk 50 felett?


Frizurák 50 év feletti hölgyeknek, amelyek megfiatalítanak!

Ahogy telnek az évek, általában minden nő változtat a frizuráján és a stílusán, hiszen az 50 feletti évszám nem azt jelenti, hogy nem kell adnunk magunkra, sőt még jobban oda kell figyeljünk az öltözékünkre és a frizuránkra egyaránt.

 

50 éves kor után a haj vékonyabb és ritkább lesz, de vannak olyan frizurák amelyek ezt a kis hibát eltakarjak és fiatalítanak. Ma szeretnénk bemutatni nektek néhány olyan frizurát, amelyek egy 50 év feletti hölgyet vonzóvá és modernné tesznek.

Rövid haj

Egy 50 év feletti hölgy, ha rövid frizurát hord, mindenképpen figyeljen oda a legfontosabb tényezőre, a frufrura. Lehet egyenes vagy aszimmetrikus, az a lényeg, hogy ne legyen ritka. Egy magasabb hölgy számára a legjobb választás a finoman tupírozott frizura. A rövidre vágott frizura nyugodt és elegáns külsőt kölcsönöz a viselőjének. A rövidre vágott Bubi frizura bármilyen arcformához illik.

Akinek ritka a haja, az inkább lépcsőzetes hajvágást kérjen, mert az ilyen frizura eltakarja a hiányosságokat. A most következő fotókon láthattok néhány példát erre a stílusra.

Középhosszú haj

Ez a hajforma minden olyan hölgy számára ideális, aki szeretne fiatalabbnak látszani a koránál. Az 50 év feletti színésznők körében nagyon elterjedt a középhosszú bubi frizura, mert könnyen rendben tartható és jó tartású. A lépcsőzetes hajvágás a középhossz haj esetében friss és csinos külsőt frizurát kölcsönöz, talán ez a legjobb választás az érett hölgyek számára.

Hosszú haj

A hölgyek nagy része 50 év felett kerüli a hosszú hajat, mert ilyenkor a haj már vékony és kissé ritkulhat is. Ha egészséges és sűrű a hajkoronád, akkor a legjobb választás a lépcsőzetes vágás, mert ez a hajforma elegáns és könnyen kezelhető.

Hogyan válasszunk frizurát

50 év felett nagyon oda kell figyelnünk a hajvágásra. Az ovális archoz jól passzol pixie frizura, de aki nem szereti, az válasszon valamilyen klasszikus formát. Akinek háromszög formájú az arca, hordjon frufrut, csak arra kell vigyázni, hogy a kétoldalt lévő tincsek kicsit hosszabbak legyenek, ez tompítja az ar csontosságát. A bubi frizura nagyon jó választás a kerek arcú hölgyek számára, de a frufru itt is elengedhetetlen, mert kiemeli a szépséged. Akinek szögletes arcformája van, annak a középhosszú bubi nagyon jól áll.

Könnyen rendben tartható frizurák

Aki nem szeretne hosszabb időt tölteni a frizura elrendezésével, az a lépcsőzetes vagy a pixie frizurát válassza, mert ezt a modellt könnyű elrendezni fésűvel vagy akár a kezünkkel is. Az utóbbi időben az egyszerű és a természetes hajszín a trendi, ezért azt javasoljuk, hogy mindenki válasszon olyan hajformát. amelynek a rendben tartása nem igényel túl sok időt, de mégis kihangsúlyozza a nőiességet és az eleganciát.

Tetszett a cikk?

 

Kiemelt ApróHirdetések

További kiemelt ApróHirdetések »

 

SzínesVilága cikk ajánló

További magazin cikkek »

 

-->

 

SzínesVilága cikk ajánló

További magazin cikkek »

 

Helyi látnivalók

További helyi látnivalók »

 

Helyi Programok / események

További helyi programok / események »