Tápióka puding (vegán)

Tápióka puding (vegán)


Tápóka puding

Hozzávalók:

egy césze tápióka gyöngy

Nővényi tej vagy víz

Valamilyen édesítő (Én eritritet tettem bele, egy két kiskanállal)

Valamilyen gyümölcs.

 

Elkészítés:

Egy csésze tápióka gyöngyöt bele raktam egy lábosba és felöntöttem annyi folyadékkal, hogy bőven ellepje. Felraktam főzni, de folyamatosan kevergettem és belerkatam az édesítőt is. Akkor lesz kész, amikor kellően besűrűsödik és átlátszóbbá válnak a gyöngyök. Kimértem egy pohárba, megvártam míg kihült és gyümölccsel díszitettem és beraktam néhány percre a hűtőbe, de langyosan is fogyasztható. Én fagyasztott epret használtam hozzá.

Tetszett a cikk?

 

SzínesVilága cikk ajánló

További magazin cikkek »

 

Helyi látnivalók

További helyi látnivalók »