terítéken a hal

Kategória:
Életmód, Élet

Létrehozva:
2020-12-26 14:40:10

Cikk írója:
ILDIKO SOMOGYI


terítéken a hal


Ma már tudjuk ,hogy a halhús fölöttébb egészséges táplálék,amely sok fehérjét és kevés zsírt tartalmaz,nem növeli a vér koleszterin szintjét.Mi magyarok igen kevés halat fogyasztunk,kivéve persze a horgászokat,akik minden pecázásról jókora zsákmánnyal térnek haza.Pedig édes vizeinkben sokféle hal él amelyek között a leghgyakoribb a ponty,a compó a csík a hegyi patakok lakója a pisztráng,a ragadozó csuka és a harcsa és a balaton legfinomabb hala a fogas és a süllő. 

 

Kiemelt ApróHirdetések

További kiemelt ApróHirdetések »

 

SzínesVilága cikk ajánló

További magazin cikkek »

 

Weblapok webáruháza ajánló

További webáruházi ajánlatok »

 

Weblapok webáruháza ajánló

További webáruházi ajánlatok »

 

 

SzínesVilága cikk ajánló

További magazin cikkek »