Kategória:
Történetek, Emberi történetek

Létrehozva:
2020-01-31 15:34:25

Cikk írója:
Rácz Edith


Búcsú

Életmesék

Üdvözletem,szép napot kívánok.
Gondolkodtam,hogy leírjam e az érzéseimet vagy se,de aztán mégis az írás mellett döntöttem.Az elmúlt hetekben sok dolog történt,ami megviselt.Van egy mondás,hogyha elfáradtál ülj le és várd meg amíg a lelked utól ér,vagy valami ilyesmi.Ez idáig egyszerűen képtelen voltam videózni és írni is.Most már úgy érzem lassan visszatalálok önmagamhoz.Ez az egész dolog mindjárt január elején kezdődött amikor is elveszítettem egy ANGYALT ami rettentően megviselt.Én vallom,hogy vannak közöttünk angyalok,milyen jó hogyha körülöttünk is van belőlük jónéhány.Nekem megadatott,de most eggyel kevesebb van :( .Nagyon szíven talált a veszteség ????.
Mindenképpen ott akartam lenni a végtisztességnél.
Mivel most a munkám Ausztriába köt így nem tudtam,hogy ezt hogyan is oldom meg,de hiszek abban,hogy összeadódnak az energiák és meg lesz a megoldás is.Valóban így is lett,pont minden összeadódott ahhoz,hogy eljussak haza .Nem tudtam,hogy hogyan alakul,hogyan fogom bírni a vezetéssel járó megterhelést csak azt tudtam,hogy ott AKAROK lenni.Szerény számítasaim szerint 24 óra alatt 1800 km t jelentett.Délután 17 óra volt amikor sikerült elindulni Ausztriából.Nem igazán szeretek éjjel vezetni,de ez most mindegy volt. Paráztam ,hogy fogom bírni.Istennek hála viszont van egy készítmény ami óriási segítség volt számomra. Ebből szempontból még nem volt tapasztalásom, ugyanis nem szoktam kávézni.

Sikerült is éjfél magasságában haza érnem.7 órányi autózás és egy átdolgozott nap után éjjel 1 órakor kerültem ágyba.????

Reggel 8 órakor már robogtunk is tovább várt ránk 320 km a célig,persze Pesten keresztül,ahol éppen főműsor időben nem gondtalan az áthaladás.A lényeg a lényeg,hogy időben megérkeztünk ott tudtunk lenni a búcsúztatón.Sokat jelentett számomra ????.Aztán újra autóba visszafelé ugyanaz a tortúra ,forgalom, Pest nem ragoznám.
Végre újra Dunaújváros.Ez pont este 20 órát jelentett.Egy rövid pihenő,de tényleg rövid és indulás vissza Ausztriába.Ekkor már testileg és lelkileg is nagyon fáradt voltam és még előttem volt 7 órányi autózás éjszaka.

Újra segítségül kellett hívjam a kávét, mert reggel 8 kor várt a munka és addigra mindenképpen meg kellett érkeznem.Újra bizonyított,minden gond nélkül levezettem az utat és még csak nem is döglöttem bele.Bár kifelé eltévedtem és úgy 1.5 órát pluszba megtettem,de nem döltem ki az autóból.Hajnal 4 re már ágyat is fogtam :) .Reggel 8 kor bár nem kipihenten,de bent voltam a munkahelyemen.Hálás vagyok,hogy újra megtapasztaltam,hogy segítségemre volt a kapszula.Hálás vagyok,hogy ott tudtam lenne a búcsúztatón és így a lelkemben is elengedtem az én ANGYALOMAT.

Köszönöm,hogy ismerhettelek ????????

/Veres Éva Facebook/

Mostmár tudod, hogy igenis vannak angyalok, csak sokszor nem tudasul bennünk, csak akkor amikor már elvesztettük őket!

Legyen könnyű az utazása neki, és minden Földi Angyalnak, akik segítik az életünket nap, mint nap! Önzetlen szeretetükkel átölelnek, s ha kell csak ott állnak melettünk.

Hálásan köszönjük! Áldás kísérje Angyalainkat!

/ a szerkesztő/