Programok / Szabadidő, sport, életmód

Település:
Budapest, 14. kerület

Kategória:
Szabadidő, sport, életmód


Boldog 30. születésnapot a Zuglói Társaskörnek!


Harminc évvel ezelőtt, 1990. áprilisában alakult meg a Zuglói Társaskör. A civil szervezet tagjai aktív nyugdíjasok.

– Tavaszra terveztük a szülinapi bulinkat – mondta Gindele Istvánné, a társaskör elnöke -, de a koronavírus miatt nem tudtuk megtartani. Nyáron nehéz lett volna tető alá hozni a rendezvényt, ezért maradt a mostani, őszi időpont. Mikor lefixáltuk ezt a napot, még nem tudtuk, hogy a járvány milyen szakaszában leszünk, de úgy gondoltuk, az egészségügyi előírások maximális betartásával megtartható a program.

A Zuglói Társaskör a legaktívabb kerületi civil szervezetek közé tartozik. Köszönhetően annak, hogy a tagságot a legaktívabb nyugdíjasok alkotják.
– Harminc éve egy zuglói baráti közösség hozta létre a társaskört – mesélte Nagyné Lesti Katalin alelnök. – Egyre többen vagyunk, összetartó közösséget alkotunk, szeretünk egymás társaságában lenni, erőt és derűt adunk egymásnak.

– Én még csak 28 éves vagyok, amely egy kicsivel elmarad a társaskör korától. Ám én a 28 év alatt pont az ilyen közösségek miatt szerettem meg nagyon Zuglót – köszöntötte az ünneplőket Rózsa András alpolgármester, aki Sógor László környezetvédelmi tanácsnok társaságában az önkormányzatot képviselte a Zuglói Civil Házban rendezett születésnapi rendezvényen.

 

 

 

Kiemelt ApróHirdetések

További kiemelt ApróHirdetések »

 

Weblapok webáruháza ajánló

További webáruházi ajánlatok »

 

SzínesVilága cikk ajánló

További magazin cikkek »

 

Helyi látnivalók

További helyi látnivalók »

 

Helyi Programok / események

További helyi programok / események »