Programok / Szabadidő, sport, életmód

Település:
Budapest, 14. kerület

Kategória:
Szabadidő, sport, életmód


Naponta egy órán át egész Zuglóban ingyen parkolhatnak a zuglóiak


Július elsejétől, csütörtöktől...

Július elsejétől, csütörtöktől Zugló valamennyi díjköteles parkolózónájában naponta egybefüggő 60 percen át ingyenesen parkolhat minden zuglói állandó lakcímmel rendelkező lakó az általa üzemben tartott gépkocsival.

Mindazok a zuglói lakosok, akik 2021-ben érvényes lakossági várakozási hozzájárulással rendelkeznek, automatikusan megkapják a napi egy órás várakozási hozzájárulást. Akik nem rendelkeznek éves lakossági hozzájárulással – például mert nem fizető zónában laknak – a ZKNP ügyfélszolgálatán vagy online kérelmezhetik a napi egyórás várakozási hozzájárulást.

Zuglóban az elmúlt időszakban a lakók kérésére több új területet is bevontunk a díjköteles zónába. Az intézkedés célja, hogy az itt élők a lakóhelyük közelében könnyebben tudjanak parkolni, a zuglói parkolóhelyeket ne a máshonnan érkezők használják P+R parkolónak.

Az egyórás ingyenes parkolás bevezetésével minden Zuglói polgárt segítünk abban, hogy egy ügyintézés, egy bevásárlás vagy épp valamelyik zuglói rendelő felkeresése a parkolás miatt ne jelentsen plusz költséget az itt élőknek.

A napi egyórás lakossági várakozási hozzájárulás részleteiről és a kérelmezésről az alábbi linken tájékozódhatnak: https://www.zugloiparkolas.hu/napi-egy-oras-lakossagi-varakozasi-hozzajarulas/

 

Forrás: zuglo.hu

 

 

 

Kiemelt ApróHirdetések

További kiemelt ApróHirdetések »

 

Weblapok webáruháza ajánló

További webáruházi ajánlatok »

 

SzínesVilága cikk ajánló

További magazin cikkek »

 

Helyi látnivalók

További helyi látnivalók »

 

Helyi Programok / események

További helyi programok / események »