12 jel, hogy a partnered őrülten szeret téged

12 jel, hogy a partnered őrülten szeret téged


Az igaz szerelem nemcsak érzés, hanem a saját szemeiddel is látható. De ha te azok közé tartozol, akik minden helyzetben bizonyítékot keresnek, hogy vajon a párod tényleg szeret-e téged, akkor jól figyelj az alábbi jelekre. Itt van egy lista olyan tettekről, amelyek jelzik, hogy a partnered nagyon szeret téged.

 

1. Megosztja veled az ételét

A fotó forrása: Universal


Ha emlékszel Joey-ra a Jóbarátokból, ami a kilencvenes évek egyik népszerű sorozata volt, akkor talán ismerősek azok a jelenetek, amelyekben Joey sosem osztotta meg az ételét senkivel. Még akkor sem, ha ez a személy olyan lány volt, akit nagyon kedvelt, és randevúzni ment vele. Azt viszont gyakran megcsinálta, hogy megette a lány ételét, ha az éppen átment egy másik szobába, vagy eltűnt néhány percre. Vannak egyébként, akik nem szeretik, ha valaki elvesz egy falatot a tányérjukról, különösen úgy, hogy előtte megkérdezné, hogy szabad-e. Sokan – főleg férfiak – kényelmetlenül és furcsán érzik magukat, amikor partnerükkel romantikusan etetni kell egymást egy kanállal vagy villával. Pedig a felmérések szerint ez az egyik jel. Az étel megosztása. Ha látod, hogy partnered megosztja veled az ételét, megkínál vele, és nem törődik azzal, hogy nyilvános helyen, vagy otthon a tányérjából eszel, az a komoly szeretet egyik jele.

 

2. Hangüzeneteket hagy neked

A fotó forrása: Depositphotos.com


Manapság az online kommunikáció kerül előtérbe, ott tudunk beszélgetni, együtt lenni azokkal, akiket szeretünk. A képernyőn megjelenő egyszerű szavak azonban nem adják vissza ugyanazt a jelentést, aminek szánták. Személytelenek, és nincs bennük semmi melegség. A hangüzenetek éppen ellenkezőleg hatnak. Meghatóak, és megszépítik a távoli beszélgetéseket. Ha legközelebb meghallgatsz egy hangüzenetet, amelyet a partnered küldött neked, ne feledd, hogy időt és erőfeszítést igényelt a felvétele. Mindezt azért tette, mert szeret.

 

3. Felügyelet nélkül hagyja a telefonját

A fotó forrása: Depositphotos.com


Ha már a telefonokról beszélünk, egyesek úgy őrzik technikai eszközeiket, mint a keselyűk a zsákmányt. Minden védelemmel ellátják, jelszavakat és ujjlenyomatokat tesznek rá, és soha, egyetlen pillanatra sem hagyják felügyelet nélkül a telefonjukat, vagy a táblagépüket. Amikor otthon vagy a kedvesed társaságában, ez a viselkedés furcsának tűnhet, és elgondolkodhatsz azon, hogy partnered miért védi tőled is ennyire a készüléket. Általában ez azt jelenti, hogy az illetőnek van rejtegetnivalója, és ez nem jó alap egy bizalomra épülő kapcsolathoz. Senki sem gondolja úgy, hogy partnerének meg kell adnia az összes jelszót az összes közösségi hálózat profiljához, mert mindannyiunknak jogunk van a magánélethez. De a túlzott titkolózás sem jó. Az viszont, ha kedvesed természetesen viselkedik körülötted, és bízik benned, nem jelent mást, mint igaz szerelmet.

 

4. Kész új dolgokat kipróbálni

A fotó forrása: Warner Bros


Amikor két ember találkozik egymással, és randizni kezdenek, folyamatosan ismerik meg a másik szokásait, érdeklődési körét és azokat a dolgokat, amikre egyáltalán nem voltak korábban nyitottak. Minél idősebbek leszünk, annál nehezebben mondunk igent valami új dologra, ami esetleg kimozdít a komfortzónánkból. Egy olyan partner viszont, aki komoly kapcsolatra vágyik veled, érdeklődést mutat a szabadidős tevékenységeid iránt is. Minden bizonnyal talál olyan elfoglaltságot a hobbijaid közül, ami neki is tetszik majd, és szívesen részt vesz bennük. Ilyen lehet egy főzőtanfolyam, vagy lovaglás, s az, ha lesz közös hobbitok, az még közelebb hoz majd titeket. Több élményre tesztek szert együtt, és ez szorosabbra fűzi a kapcsolatot. Nyilván azt nem várjuk el egy férfitól, hogy eljöjjön velünk egy smink órára, vagy a nőktől, hogy autószerelési tanfolyamon vegyenek részt, de minden kapcsolatban előfordulhat az, hogy találtok közös szabadidős tevékenységet, amit mindketten szívesen csináltok.

 

5. Kis cetliket hagy kedves kis szöveggel, vagy apró ajándékokat itt-ott elszórva

A fotó forrása: alysonschafer.com


Azt mondják, "Az ördög a részletekben rejlik", de szerintem az igazi érzések is. Nagy évfordulókra és ünnepségekre nyilván mindannyian vásárolnak, esetleg készülnek ajándékokkal, tehát ebben nincs semmi meglepő. De a pasi, aki őrülten szerelmes, az a hétköznapokon apró cselekedetekkel is megmutatja érzelmeit, mert számára, ha váratlan örömet okozhat élete szerelmének, az sokkal jobb érzés. Kabátzsebekbe rejtett „Szeretlek” kártyák, vagy fürdőszobai tükörre firkált vicces üzenetek, de kedvenc csokoládé meghagyott utolsó darabja is megható pillanat. Ezzel a kedveskedéssel feldobják a partner napját, aki ettől a gesztustól joggal érezheti úgy, hogy fontos társának.

 

6. Változtat szokásain

A fotó forrása: soberish.co


Egy régi szokást nehéz elhagyni, ezt mindannyian tudjuk. Valójában elvárni sem lehet senkitől, hogy teljesen megváltoztassa a személyiségét, hogy megfeleljen az általunk elképzelt, de a valóságban nem létező tökéletes férfinak. A jó kapcsolatok általában arról szólnak, hogy két ember a legjobb verzióját mutatja, és így rosszabb szokásain igyekszik változtatni. Tegyük fel, hogy például egy hálószobás lakásban éltek. Te minden reggel korán ébredsz, míg ő az éjszaka felét tévénézéssel tölti. Megpróbál a partnered egy kicsit korábban lefeküdni, hogy együtt térhessetek nyugovóra, és jusson idő egy jó éjt-ölelésre. Ez egy szerencsés helyzet. De az is előfordulhat, hogy a fülbevalók és a rúzsok mindenhol szétszórva voltak a házban, amikor még szingli voltál. Nyilván megpróbálsz alkalmazkodni a helyzethez, és mostantól a helyükre teszed a dolgaidat. Ha így teszel, az is egy szerencsés helyzet.

 

7. Elviseli veled a legunalmasabb pillanatokat is

A fotó forrása: pexels


Ez általában a nemek közötti eltérések miatt van. Mindkét nemnek megvannak azok a szokásai, dolgai, amit a másik lehet, hogy szeretetből kipróbál, de mindennap nem akarná csinálni. Ilyen ez, amikor egy nő elráncigálja partnerét vásárolgatni. A szerelmes férfi lehet, hogy belemegy ebbe néha-néha, de azért hagyjuk meg ezt a szórakozást magunknak. Nem sok férfi vágyik ugyanis arra, hogy elkísérje álmai hölgyét egy órákig tartó vásárlási körútra. De ha mégis magától és önként jelentkezik a feladatra, az egy jel lehet, hogy nagyon szeret téged. Az ilyen férfi még esetleg segít is kiválasztani a megfelelő ruhát, tanácsot ad, véleményt mond. Amíg férfiaknál a vásárolgatás nem annyira kellemes időtöltés, addig a nők a sportesemények közvetítéséért nem rajonganak. Sok férfi számára megáll az élet a fontos meccsek idején, ezért két lehetőség közül választhatunk mi nők. Vagy leülünk vele nézni kedvenc eseményeit, vagy egyszerűen csak békén hagyjuk. Ha úgy döntesz, bekapcsolódsz, és vele nézed végig a futballmérkőzéseket, akkor legyen őszinte az érdeklődésed: Miről szól a játék? Miért élvezi annyira?

 

8. A beszélgetést választja, nem a csendet

A fotó forrása: StudioCanal


Mindannyian arról az egyetlen emberről álmodozunk, akivel csendben maradni is jó és a némaság nem nyomasztó. Nem arról a fajta csendről beszélek, amikor azért hallgatunk, mert nincs mit mondanunk, és gondolatban harcolunk egy-egy témáért. Arról a csodálatos csendről van szó, amikor minden nyugodt és tiszta, és biztonságban érzitek magatokat egymás mellett. Előfordulhat azonban, hogy jön egy viharosabb időszak, és felbukkan egy olyan helyzet, vagy probléma, amiről mindenképpen beszélni kell. Az a személy, aki igazán foglalkozik a kapcsolatotokkal és a kettőtök közötti harmóniával, mindig az őszinteséget és a beszélgetést választja, nem pedig a vita elfojtását. Minél jobban megtanuljuk átbeszélni a dolgokat, annál könnyebben haladhatunk előre. A szerelem a megértésről is szól.

 

9. Büszke arra, hogy veled lehet

A fotó forrása: Depositphotos.com


Azzal nincs semmi baj, ha titkoljátok a kapcsolatot egy darabig, de ha hosszú idő eltelik, és még mindig nem vállal fel, az már nem annyira menő. Felemelő érzés látni, hogy a partnered büszke arra, hogy veled lehet. Készen áll arra, hogy bemutasson téged a barátainak, családtagjainak, kollégáinak, értékeli a kis lépéseidet a kitűzött cél felé, és ünnepli a nagy győzelmeidet. Nem engedi el a kezed, amikor találkoztok valakivel, már nem szingliként emlegeti magát.

 

10. Nem fordul el tőled, amikor a legnagyobb szükséged van rá

A fotó forrása: stormontvail.org


Az élet nem csak napsütésből és szivárványból áll, sőt, tele van elég kellemetlen pillanatokkal is. Például a legnagyobb boldogság közepén közbejöhet egy nátha, ami egyébként jó esély arra is, hogy megtudd, kivel élsz együtt. Ha a párodat könnyen elriasztja a külsőd, a gyengeséged, a magas lázad, a rászorultság, ami az ilyen napokon előfordul, és a szeszélyeid – hát az elég nagy baj. Ha viszont buzgón szaladgál, hogy a kedvedben járjon, például hoz neked friss narancsot, mert az „Jó C-vitamin forrás”, vagy megméri a lázadat, és felkiált: „Csökken, hurrá!”, és hajlandó veled megnézni a kedvenc sorozatodat, anélkül, hogy sóhajtozna: „Jaj, ne már megint!”, akkor biztosan megtaláltad a megfelelő partnert.

 

11. Meghallgatja a tanácsodat

A fotó forrása: Depositphotos.com


Ez tényleg kemény. Egyrészt a nők olyan erős, határozott férfit keresnek, aki tud dönteni bizonyos esetekben, a férfiak pedig olyan nőt, aki nem szorul rájuk állandóan. Másrészt mindannyian olyan partnerre vágyunk, aki hajlandó meghallgatni minket, és nem szégyell tanácsot kérni. Tehát ha találtál egy különleges valakit, aki kikéri és értékeli a véleményedet, és szeretné hallani, amit mondasz, vagy gondolsz, ragaszkodj hozzá, és ne engedd el. Mert ő szeret téged.

 

12. Sok az érintés, sőt a harapdálás is

A fotó forrása: lovegrabber.com


Tudományosan bizonyított, hogy nem csak az érintés, hanem a harapdálás is szoros kötődési élményt nyújt. Előfordulhat persze, hogy akibe szerelmes vagy, az visszafogott ember, és nem nagyon szereti az „összebújást”. De ha párod gyakran csókokra, érintésekre, összebújásra, simogatásra, sőt harapdálásra törekszik, az mindenképpen egy melegszívű és mély kapcsolat jele.

 

 

Forrás:

brightside.me

Felső kép: pexels.com

Tetszett a cikk?

 

 

SzínesVilága cikk ajánló

További magazin cikkek »

 

-->

 

SzínesVilága cikk ajánló

További magazin cikkek »

 

Helyi látnivalók

További helyi látnivalók »

 

Helyi Programok / események

További helyi programok / események »