Így díszítsd az otthonod Halloween idején

Így díszítsd az otthonod Halloween idején


Halloween hétvége 03 = Halloween hétvégi sztorizgatásunkban házdekorálós ötletekhez nyújtok segítséget


A Halloween az az ünnep, amikor belemegyünk a kreatív ötletek hangulatába, és valami olyan kísértetiesen csodálatos dolgot művelünk, amitől a szomszédok gerincén a hideg futkos végig. Volt benne élményem néhány évvel ezelőtt. S bár Magyarországon csak az utóbbi időkben jött „divatba” a Halloween, más országokban sokat készülnek arra, míg kitalálják, minek öltözzenek, hogyan díszítsék fel otthonukat úgy, hogy minél jobban megrémisszék vele a látogatókat.

A boredpanda összegyűjtötte a legfélelmetesebb és legkreatívabb Halloween-i dekorációs ötleteket, amelyek megvalósításakor sok otthon olyanná vált, mintha egy kísérteties filmből vágták volna ki.

 

Lenti képek láttán –, amelyeken az emberek Halloween alkalmából díszítették fel a házukat – mindenkinek eláll a szava. De sebaj, beszéljenek helyettünk a hátborzongató fotók, hiszen az emberi képzelet egyszerűen végtelen. A zombi apokalipszistől kezdve lesz itt minden…

 

 

1. Kezdődjön a móka...

 

 

 

2. Segítség! Támadnak a zombik!!!

 

 

 

3. Néhány fotó egy kísérteties viktoriánus otthonból a 2021-es halloween-i szezonban! Belső és külső dekorációk

 

 

 

A boredpanda ötletelésében Black, a Halloween Love webhelyének létrehozója és szerkesztője segített. A horror témákkal foglalkozó weboldalnak eléggé hűséges rajongótábora van a Facebookon, legalább 17 ezer embert szórakoztat kísérteties történeteivel.

Black ezekben a hetekben figyelemmel kíséri a Halloween-i dekorációs trendeket, látja, hogy egyre nagyobb a kereslet rá. Idén rengeteg embert látott vásárolni „főleg ezeket az óriási, 12 láb hosszú csontvázakat vették meg”. Valójában a 12 láb hosszú Home Depot csontváz már a Halloween előtt elfogy. Bár egy ilyen csontváz 299 dollárba kerül eredetileg, a viszonteladók dupla, valamikor háromszoros árért is túl tudnak adni rajta. Az egyik eladó hatalmas összegért, 1200 dollárért adta el a terméket, ami mostanra valódi keresett halloween-i luxus lett.

 

4. Sütőtök király

 

 

 

5. Bizony, nem ártott volna maszkot viselni…               

 

 

 

6. Drágám, mi ez a zaj?” – hangzott el a kérdés, de ebben az esetben talán jobb, ha senki nem nézi meg

 

 

 

7. Ezt egy tanár készítette a diákjainak, megfogadva az igazgató véleményét: „Egy osztályteremnek unalmasnak kellene lennie, mint egy börtönnek.

 

 

 

8. Ezt a guillotine-t fahulladékból építették. Azt hiszem, én lemondok az ingyen cukorról

 

 

 

A jó hír az, hogy egy egyedi Halloween-i dekoráció elkészítése nem csak a legtrendibb kellékek beszerzésével valósítható meg. Black azt mondta, hogy „bármi, amit valójában magad készítesz, eredendően egyedi lesz”, utalva az egyre növekvő barkácskultúrára, amely szerint a kísérteties dekoráció a semmiből készül. "Az egyetlen dolog, ami hátrány lehet, ha nem szórakozol vele, miközben készíted” – mondta.

Ezenkívül, ha kíváncsi arra, mely Halloween-i kellékek nem mennek ki soha a divatból, Black azt mondta: „soha nem hibázhatsz a narancssárga Halloween-i fényekkel. ”

 

9. Ijesztő és kreatív

 

 

 

10. És ez csak a kezdet…

 

 

 

 

11. A 2020-as év ijesztőbb volt a koronavírusnak köszönhetően, mint a Halloween – Változtassuk meg gondolatainkat– szól az üzenet.

 

 

 

12. Jéggel borított Halloween-i dekorációk

 

 

 

13. Az idegenek tömeges beözönlése Földünkre ezen a Halloween-en kezdődött...

 

 

 

 

Forrás:

boredpanda.com


Tetszett a cikk?

 

Kiemelt ApróHirdetések

További kiemelt ApróHirdetések »

 

SzínesVilága cikk ajánló

További magazin cikkek »

 

 

SzínesVilága cikk ajánló

További magazin cikkek »

 

Helyi látnivalók

További helyi látnivalók »

 

Helyi Programok / események

További helyi programok / események »