Erkély beépítése

Erkély beépítése


A belsőépítész az erkély beépítésével növelte 42m2-re a lakás területét, a tér funkcionális zónákra osztását pedig zárt falak nélkül oldotta meg. Könnyű, tágas és világos enteriőr jött létre, ahol egyetlen külön hálószobát választott le, ezt is csak a fényt maximálisan átengedő üvegfallal és egy a betekintést szükség szerint meggátoló függönnyel.

A privát zónán, a hálón kívüli teret nyitottan hagyta, konyhát, négy személynek is helyet adó étkezőt, nappalit és dolgozósarkot kialakítva a szabálytalan alakú területen. A beépített erkély pihenő-, olvasósarok lett megemelt és párnázott ülőkével, a pultszerűen kialakított párkány előtt elhelyezett bárszékekkel. Tárolórendszerből van több is, beépített szekrény az előszobában, sok hely a konyhabútorban, nagyobb komódok az étkező mellett és a hálószobában. Az étkezőasztal különleges darab, tömör fa és műgyanta kombinációjával készült

A színpaletta friss, világos és természetes, tökéletesen passzol a modern kialakításhoz és berendezéshez. A fehér falakat és bútor frontokat világos fa felületek és türkiz árnyalatok egészítik ki.


Tetszett a cikk?

 

 

SzínesVilága cikk ajánló

További magazin cikkek »

 

 

SzínesVilága cikk ajánló

További magazin cikkek »

 

Helyi látnivalók

További helyi látnivalók »

 

Helyi Programok / események

További helyi programok / események »