Nyílt levél mindenkihez

Nyílt levél mindenkihez


Kedves Barátunk, Testvérünk, Szimpatizánsunk, Embertársaink! 

Egy csodálatos, lenyűgöző tavasz köszöntött a természetre, zöldül és virágzik minden fa, fű. A madarak éneke áldás a léleknek, tegnap egy pár harkály köszöntött az erdőben, körberöpködtek, csicseregtek, ilyet én még nem hallottam és nem éltem. A ragyogó napfényben, a még kopasz akácerdőben harkályok csicseregtek, beszéltek nekem. Másnap reggel írom e sorokat, de még mindig megáll az eszem. Csoda, véletlen? Már tudom ilyen nincs, minden csak a teremtő és üzenete köpönyegben. Kedves testvérem, a világban a félelem, bizonytalanság és pánik fogható, de valamit érts meg, ez mindig így volt és lesz, míg az ember tudatszintje ez. Nézz vissza csak az elmúlt 150 évre, háborúk, éhezés és betegségek. Falak és korlátok, fizikai és politikai szinten, ezek kinyitása és bezárása, majd újra ki és újra be. Ember, testvér egymásnak volt gyilkosa, pusztítója és megalázója. Százmilliók pusztultak emberi akaratból és szándékból értelmetlenül. Én már értem! Ezt ember tette, és ő kiszámítható, de ami most jött és van ezen ellenség nem érthető, nem látható, nem kiszámítható. Vagyis ellene ellenszer nincs, ezért igazán félelemhordozó uralkodó. Ezért kérlek, vedd őt komolyan, de fontos, ne félelemmel, hanem fejtsd meg, értsd meg, ezt lehet tisztasággal, renddel, nyugalommal és bölcsességgel, nem pedig lázadással, gyűlölettel, haraggal, kétségbeeséssel. Tudd, az országok vezetői is emberek, ők is apák, anyák és gyermekek, és e szituációra, mint az egész világ és emberiség felkészületlenek. Ilyen még nem volt, ezért erre felkészülni nem lehet, ezért ne keress felelősöket. Gondolatban mondd velem: „Az ok én vagyok.” Vagyis mindannyian, ez lehet kellemetlen felismerés, de most zárjuk így:„Ez van.” tudomásul veszem és e pillanat arra tanít engem, hogy életem ezentúl másként éljem tetteimben, gondolataimban, szavaimban. Rohanást befejezem, a haszon mellett az értékteremtést is életem részévé teszem. Többször állok meg, hogy értsem, milyen múló és soha nem múló értéket teremtek éppen. Minden megnyilvánulásom mögött szükséges, hogy az is motiváljon, honnan jöttem, hová tartok, mi a célja az utazásnak, és ki az utazó, egy véges lény, vagy egy kozmikus vándor? Az elkövetkező napokat, heteket fordítsd ezirányú megértéseidre, dönts újra népről, hazáról, családról, egyszerűségről, értékelődjön fel újra az otthon csodája.

Két napja jártam Farkaslakán, Erdélyben, Tamási Áron falujában, ő üzente nekünk: „ A világban azért vagyunk, hogy valahol otthon legyünk benne.” Én teszem még hozzá neked, az otthon az, hol megtetted az első lépéseket, hol kimondtad azt az első gyönyörű szót édesanyád nyelvén, hova fajod, néped küldetéssel érkezett.


Ajánlanék még sok mindent, de pár szót szenteljünk a nem hívott és nem vágyott vendégnek, a koronavírusnak. Mint tudod, a vendég jön és megy, ezzel fontos, hogy tisztában légy és aggódással, félelemmel ne stabilizáld. Természetesen mindazt ajánlom, amit a hatalom ajánl, vagyis kerüld a tömeget, tarts tisztaságot, rendet, és mit én üzenek? Kerülj minden szélsőséget, evésben-ivásban és minden életminőségben, maradj középen, tudod a hírek hírek, az információk információk, ne bombázd ezek tömegével elmédet és lelkedet, csak a legszükségesebbet, és te tovább ne gerjeszt. Maradj középen és tudd, rád még vár az élet. Mivel most időd talán jobban engedi javaslom ajándékozd meg magad a megbocsájtás kegyelmével, a csönddel, közvetlen családod csodájával.

Valamint ajánlok egy lehetőséget, amit naponta többször megtehetsz:

„Ülj le egy székre anélkül, hogy nekidőlnél háttámlájának, kezed-lábad ne legyen keresztben. Hunyd be szemeidet, majd 2 percig figyeld légzésedet, bármilyen érzés, gondolat jön észreveszed, rámosolyogsz, majd légzésed nyugtató csodájára vidd vissza figyelmed. Képzeld el, vagy tudd, hogy egy csendesen csordogáló vízesés alatt ülsz, a víz aranyszínű, ez a víz befolyik fejtetődön és lassan lábaidtól kezdve megtölti testedet (2-5 perc). Majd miután megtöltötte testedet, bőröd pórusain kiáramlik és megtölti lélekruhádat (energiatestedet) (2-5 perc). A végén mondj köszönetet Égnek-Földnek, a tisztító arany fénynek, hogy erős, egészséges vagy.” 

Kedves testvérem, mondj nemet a félelemnek és megérted, igaz lényed a SZERETET.

/ Forrás: Villás Béla  spirituális szellemi vezető /


Tetszett a cikk?

 

 

SzínesVilága cikk ajánló

További magazin cikkek »

 

 

SzínesVilága cikk ajánló

További magazin cikkek »

 

Helyi látnivalók

További helyi látnivalók »

 

Helyi Programok / események

További helyi programok / események »