Mi kell a nőnek?

Mi kell a nőnek?


1. Tisztelet

Fontos, hogy egy férfi megmutassa a nőnek, hogy tiszteli a véleményét, a karrierjét, az érdeklődési köreit, családját, (ha egyedülálló anyáról van szó, a gyermekét vagy gyermekeit), barátait, testét, lelkét és gondolatait. Egy férfinak nem kell a nő minden szavával és tettével egyetértenie, azonban fontos, hogy elfogadja a nő elveit, és véleményét. Mi kell a nőnek? Aranyszabályként érdemes megjegyezni, hogy úgy bánjon egy másik személlyel (nem csak a nőkkel), mint ahogy szeretné, hogy Önnel bánjanak: legyen figyelmes, őszinte, megértő és kedves.

2. Szex, gyengédség

A szenvedély egy másik fontos dolog, ami kell a nőnek. Ha egy nő szeretne Önnel együtt lenni, valószínűleg tudni szeretné, hogy mit várhat: izgalmakat, kalandot, odaadást, elköteleződést, szenvedélyt, jó szexet? Igen, a nők is szeretik a szexet, de ha erről van szó, mi kell a nőnek? Fontos a gyengédség, az összebújás, az ölelések és az érintések. Fontos, hogy a nő úgy érezze, hogy a férfi vonzódik hozzá, igazi nőként kezeli, szépnek találja. Mondja neki, hogy szereti, hogy szép, ezáltal a nő jobban érzi magát, ha pedig a nő valóban úgy érzi, hogy vonzónak és szexinek tartja, nagyon valószínűséggel fog még szexibben és vonzóbban viselkedni.

3. Humor

A jó humorérzék az egyik legfontosabb, amit a nők említeni szoktak, amikor azt kérdezik tőlük, milyen társra vágynak. Mindannyian tudjuk, hogy a vicces, humoros emberek mennyivel szórakoztatóbbak, mint azok, akik rossz kedvűek vagy negatívak. Nem kell túlzásokba esni, a legfontosabb, hogy tudjon szituációkat humorral kezelni és fogadni. Nem kell állandóan Humor Henriknek lennie, kezelje saját magát is öniróniával.

4. Jó megjelenés

Ugyanúgy, mint a férfiak, a nők is olyan férfit keresnek, aki jól néz ki. A szépség ugyan szubjektív, nem lehet mindenki modell és senki sem lehet mindenki esete. Az ápoltság azonban mindenki számára elérhető és nagyon fontos. De mit tartozik ebbe bele? Mi kell a nőnek, ha a külsőről van szó? Különösen az első randevún (de azt követően is) fontos a fogak tisztasága és épsége, a higiénia, az illat, a friss lehelet.1 Ezek alapján nem kell sok a nőknek, legyen fitt (legalább heti egy mozgással próbálja meg formában tartani magát), legyen minden randevúkor jó illatú, és sosem árt, ha van Önnél egy csomag rágógumi.

5. Romantika

Egy párkapcsolatban nem kell minden este kimozdulni, ha esetleg otthon maradnak, az nem jelenti azt, hogy az este nem lehet romantikus. Mi kell a nőnek? Gyújtson pár gyertyát, vigyen egy szál virágot vagy főzzön vacsorát és varázsoljon mosolyt a nő szemébe. Egy tartós kapcsolatban is fontos, hogy elmenjenek randevúzni, néha úgy érezzék magukat, mint a tinédzserek az első randijukon, csókolózzanak és megfogják egymás kezét, meglepjék egymást valamivel. Azért, mert minden nap látják egymást (akár a kevésbé előnyös pillanatokban is), esetleg közösen fizetik be a számlákat vagy takarítanak, a romantikát fent kell tartani, fontos, hogy emlékeztessék egymást arra, miért szerettek egymásba.

6. Idő

Minden nő tudja, hogy a szerelem nem jelent mindig, minden nap romantikát. A modern ember egyik legértékesebb dolga az ideje. Valószínűleg Önnek is kevés ideje marad munkája mellett, ha ezt a kevés időt arra fordítja, hogy a társával együtt legyen, segítsen neki valamiben vagy elmenjen vele sportolni, moziba vagy csak egy rövid sétára, nagy örömöt válthat ki. Ha azt mutatja egy nőnek, hogy ő a legfontosabb, értékes idejét neki szenteli, az sokkal jobban kifejezi iránta érzett szerelmét és szeretetét, mint bármilyen megfogható ajándék.

7. Kommunikáció

Sok férfi gondolja, hogy nehéz a nőkkel kommunikálni. A nők olyan férfit keresnek társként, aki ki tudja magát fejezni, akivel lehet egy jót beszélgetni bármilyen témáról, aki megosztja a gondolatait és a felmerülő problémáit, terveit és vágyait is. Néha azonban az is elég egy nőnek, ha a férfi meghallgatja a problémáit, nem feltétlenül vár reakciót vagy megoldást. Ha meg tudja mutatni, hogy képes teljes figyelmét neki szentelni, máris „nyert ügye” lehet egy nőnél. Mi kell még a nőnek? Mondja neki, hogy szereti, fejezze ki, hogy finomat főzött vagy jól néz ki, esetleg vegye észre, ha valamilyen erőfeszítést tett Önért.

A kommunikáció azonban nem csak a társsal való kommunikációra korlátozódik. Fontos, hogy szociális legyen, tudjon beszélgetni a nő családjával, barátaival vagy munkatársaival, ugyanúgy, mint hogy legyen egy saját társasága is. Ki kell egy nőnek? Olyasvalaki, aki, aki magas EQ-val rendelkezik, nem fog káromkodni a szülei előtt, tud viselkedni a nő kollégáival is. Sokszor az is elég, ha a nő biztos lehet abban, hogy a számára fontos embereknek ugyanolyan szimpatikus lesz a választottja, mint neki.

8. Pozitív gondolatok

A pozitív gondolkodás egy másik része a kommunikációnak, fontos, hogy saját magát adja. A cinizmusnak és szarkazmusnak megvan a saját helye, azonban nem feltétlenül kell mindig cinikusnak vagy szarkasztikusnak lenni. A negatív gondolatok hosszú távon nagyon fárasztóak tudnak lenni, ezzel szemben a pozitív gondolatok sok energiát adnak a másik félnek egy párkapcsolatban. Az optimista ember inspirálóan, motiválóan hat, ez az, ami kell a nőnek!

9. Biztonság, bizalom, következetesség

Míg régebben ez a pont inkább fizikai biztonságra vonatkozott, ma már más, ami kell a nőnek, mégpedig leginkább a lelki biztonság. A nő tudni akarja, hogy ha felfordul a világ és hirtelen minden megváltozik, számíthat-e a férfira. A nő biztos akar lenni abban, hogy ha a férfi megígér valamit, akkor azt megteszi. Legyen olyan, mint amilyennek mondja magát, tegye azt, amit megígér és legyen következetes. A következetesség azonban nem jelenti azt, hogy a nő egy unalmas és teljesen kiszámítható férfira vágyik. Azt jelenti, hogy a nő számíthat a férfira, arra, hogy szeretni fogja és megadja neki azt a támogatást, amire szüksége van, ezáltal biztonságban érezheti magát.

10. Intelligencia

Az intelligencia szexi! Valljuk be, a legtöbb férfi szereti, ha okosabb a nőnél, azonban előfordulhat, hogy egy témában nincs otthon és feszélyezve érezheti magát. Kerülje el az olyan témákat, amikről nem tud semmit, azt sem szégyen bevallani, ha valamiben nincs otthon. Lehetősége van azonban bármilyen témában művelődni, tudást szerezni.

11. Érdeklődés

A férfiak sokszor gondolják, hogy a nőknek a pénz kell, azonban ez teljesen értelmetlen. Valószínűleg van olyan nő, akire ez igaz, de csak ugyanannyi, mint amennyi férfi is így gondolkodik. A nők nem azért vonzódnak a karrierjükben sikeres férfiakhoz, mert azok sokat keresnek, hanem azért mert a sikeres karrier olyan tulajdonságokat hordoz magában, mint az elköteleződés, a figyelem, a szenvedély, az erős érdeklődés valami iránt, az ambíciók, és az intelligencia – ezek mind olyan dolgok, amik egy férfit jó társsá tesznek!

12. Figyelem

Egy férfinak nem kell mindent kedvelnie, amit a nő kedvel, azonban fontos, hogy érdekelje az, ami a nő passziója. Ez lehet a karrierjével, sporttal vagy akár hobbival kapcsolatos is. A nő ilyenkor nem csak azért osztja meg a gondolatait, hogy hallassa a hangját. A szenvedélye igazán fontos számára és ezt szeretné megosztani olyasvalakivel, aki fontos számára. Azonban a figyelem nem csak a szenvedélyekre korlátozódik: ha igazán kíváncsi arra, mi kell a nőnek, figyeljen oda, mit szeretne, esetleg, hogy hogy hívják a nő legjobb barátnőjének gyerekét, vagy az új munkatársát; emlékezzen rá, hogy nem szereti a zöldborsót vagy a horrorfilmeket.

13. Megértés és érékelés

figyelemEgy párkapcsolat egyik alappillére, hogy értékeljék egymást a társak. Fontos, hogy tudják, hogy mit adnak hozzá egymás életéhez és biztosítsák egymást arról, hogy ezt mindketten értékelik a másikban.

14. Kihívás

Ha kihívásról van szó, ne arra gondoljon, hogy a nő olyan párkapcsolatban szeretne lenni, ahol minden egyes pillanatban küzdeni kell a párkapcsolatért. Tegyen olyan dolgokat, amelyek meglepik a nőt vagy motiválják, hogy elérjen valamit, amit korábban nagy kihívásnak tekintett. Ne az otthonülős énjét támogassa, bíztassa és ösztönözze, így fog tenni a nő is Önnel és így lesz boldog a párkapcsolatuk.

15. Vacsora

Nem kell mesterszakácsnak lennie vagy egy több fogásos vacsorával készülnie. Ha a nőt egy hosszú munkanapja után meglepi egy salátával, egy levessel vagy akár csak egy szendviccsel (vagy bármi mással, amit el tud készíteni) amikor hazaér, boldogan fogja azt elfogyasztani. Nem csak azért mert éhes, hanem azért is, mert tudja, hogy Ön gondolt rá! Ha pedig igazán jól főz, sok nő számára Ön lehet az igazi főnyeremény.

16. Függetlenség, határozottság

A nők szeretik tudni, hogy egy férfi tud-e magáról gondoskodni. Olyan férfit szeretnének maguk mellé, aki képes önállóan, függetlenül döntéseket hozni, ha arról van szó befizetni a számlákat vagy vacsorát főzni magának. Sok férfi gondolatával ellentétesen a legtöbb nő nem szeretne a férfi anyukája lenni és csak gondoskodni róla, ami igazán kell a nőnek, egy társ, olyasvalaki, aki vele egyenlő mértékben vesz részt a párkapcsolat fenntartásában. Egy olyan férfi, akinek folyamatosan támogatásra, segítségre, motivációra és tanácsokra van szüksége, azonban a nő ugyanezt nem kaphatja meg tőle, a legtöbb nő számára kevésbé vonzó.

17. Magabiztosság

A hosszú listában valószínűleg mindenki talál olyat, ami igaz rá, és olyat is, amiben még van hová fejlődnie. Lehet, hogy Ön egy humoros, nagyon szociális férfi, azonban még nem találta meg azt, ami igazán érdekli. Esetleg rendkívül jó szívű, szenvedélyesen érdekli egy sport és megértő is, azonban kevésbé szociális. Ez mind nem baj. A legfontosabb, hogy magabiztos legyen, fogadja el önmagát és ha esetleg úgy érzi, valamiben még fejlődhetne ahhoz, hogy Ön legyen egy nő tökéletes társa, vegye kezébe az irányítást és változtasson!

Források:

http://www.yourtango.com/200925879/10-simple-things-women-want

1 ELITTÁRS felmérés 2016. május: A továbblépést kizáró okok az első randevún

2 http://www.askmen.com/top_10/dating/top-10-things-women-want_10.html


Tetszett a cikk?

 

 

SzínesVilága cikk ajánló

További magazin cikkek »

 

 

SzínesVilága cikk ajánló

További magazin cikkek »

 

Helyi látnivalók

További helyi látnivalók »

 

Helyi Programok / események

További helyi programok / események »